Paella per a inaugurar la Setmana Gastronòmica de l’arròs de Pego

Des del dilluns 23 fins al diumenge 29 d’abril, 9 restaurants i bars de Pego porten a la pràctica la versatilitat de l’arròs bomba que es cultiva a la Marjal de Pego. Ho fan oferint menús de 12 euros que inclouen entrants, plat principal amb arròs bomba, postres, café i beguda.
En la presentació oficial de les I Jornades de l’arròs de Pego la regidora de Creama i Turisme, Pepa Sendra, anunciava l’inici de la Setmana Gastronòmica de l’arròs de Pego hui dilluns, 23 d’abril. És la part pràctica d’esta iniciativa per promoure i donar a conèixer l’arròs bomba que es cultiva al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva.

L’inici de la Setmana Gastronòmica de Pego ha vingut acompanyat de la inauguració, durant esta setmana, d’un espai matinal a Ràdio Pego on els 9 bars i restaurants de Pego que participen en la mateixa, ens explicaran l’elecció del plat que oferixen i algun detall més del seu funcionament. Este espai s’emet a les 10 del matí, després dels avisos municipals i de la cuina en casa.

Hem estrenat la setmana amb la paella que, hui dilluns, oferix el Casino Bar i amb la Crosta per la que ha apostat el bar Bon dia per a demà dimarts.

Acabem d’escoltar com Juan Tamarit afirma que “la crosta amb arròs bomba és la millor del món”. Martín Peniza i Amparo Siscar també ens avançaven algunes de les qualitats de l’arròs bomba. “És un arròs que reté bastant el sabor aleshores ens afavoreix molt a què l’arròs quede bo” o “és un arròs que s’agunta molt sencer, fàcil de guisar. És un arròs que dóna confiança”.
598 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!