Ortolà sol•licita la baixa del PP

Després d´encapçalar la llista de Ciutadans de Pego, el candidat independent ironitza les paraules de Roselló a l’afirmar que “es queda amb les ganes de tirar-me al carrer”. Per la seua banda, el president del PP d’Alacant, José Joaquin Ripoll deixava entreveure ahir que els militants populars que han format formacions independents en nombroses localitats de la província, després de la batalla viscuda entre campsistes i zaplanistes serien expulsats del partit. Encetem la informació política d’avui parlant del PP i de l’alcalde pegolí, Carmelo Ortolà. Tal com havia anunciat durant la vesprada de dilluns en la porta dels jutjats on s’ubica la Junta Electoral de Zona, l’Alcalde de Pego i candidat independent de CTPG, ja no vol formar part de la família del Partit Popular. No obstant, el que sorprèn és que encara cursara la seua baixa durant la jornada d’ahir, després de presentar la llista electoral de la seua nova formació.

Ortolà va remetre un escrit al fax de la seu provincial del PP a Alacant en el que sol•licitava que “per la present es procedisca a la baixa voluntària com a militant a partir de la data de hui”; de la mateixa manera, este escrit també va ser posat en coneixement de la Secretària Regional del partit, Adela Pedrosa. El candidat a l’Alcaldia per Ciutadans de Pego ha afirmat que, “tot i que compartisc les idees i sentiments de la direcció regional popular, em done de baixa del PP perquè m’avergonyix que m’identifiquen amb el Partit Popular d’Alacant, amb aquells que no han mostrat ni un mínim de dignitat cap als militants de Pego i no els han volgut donar cap explicació de per què s’han sumat als seguidors de Pascual quan este encara era el seu enemic número u fa uns mesos”.

Pel que fa a les declaracions abocades pel coordinador electoral comarcal Juan Roselló després de presentar la candidatura del PP en les que assegurava que Ortolà estava ja expulsat del partit, l’alcaldable independent ha asseverat que “es quedarà amb les ganes de poder-me tirar al carrer, perquè mentres ell feia les seues declaracions jo ja estava cursant la meua baixa”. A més, Ortolà va matisar que “Roselló assegura que al presentar-me per una altra candidatura estic automàticament expulsat. Per què serà que ara s’ha llegit els estatuts del PP, perquè fa uns anys van ser altres els que es van presentar per Iniciativa Independent i a hores d’ara encara estan donats d’alta com populars. Ironies de la vida”.

D’altra banda, des de Ciutadans de Pego s’ha afirmat que “estem molt contents al veure la receptivitat de la gent amb este nou projecte i partit, perquè hui s’ha difós públicament la llista electoral i ja són molts els comentaris que ens han felicitat per l’ampli sector social a què representa, la renovació generacional que s’ha donat i les ganes de treballar que caracteritza tots els seus membres”. Segons la direcció de CTPG “som conscients que ens queda un dur camí a recórrer fins a les eleccions del 27 de maig, però també som conscients de la responsabilitat que assumim a partir d’ara, ja que els votants de dretes, centre dreta i inclús centre esquerra es poden identificar amb nosaltres i això, a més d’omplir-nos d’orgull, també ens fa conscients que som una opció de govern amb moltes possibilitats”.


671 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!