Organitzen un concurs fotogràfic sobre l’arquitectura de la Marina Alta

Bioklimatika.com ha promogut i organitzat el primer concurs fotogràfic sobre arquitectura popular en la Marina Alta perquè “sabem que només mostrant-ho podrem mantindre-ho i recuperar-ho”. Fins el 5 de març es poden presentar les obres. Bioklimatika.com ha promogut i organitzat el primer concurs fotogràfic sobre arquitectura popular en la Marina Alta. Amb esta iniciativa es pretén recuperar i potenciar l’arquitectura popular com mostra del passat i com a model d’un present i futur habitatge útil, confortable i sostenible. Per això, bioklimatika.com ha organitzat este primer concurs de fotografia perquè “sabem que només mostrant-ho podrem mantindre-ho i recuperar-ho”.

Podran participar totes aquelles persones que així ho desitgen, presentant un màxim de tres obres per autor. La temàtica girarà entorn de l’arquitectura popular de la Marina Alta (habitatges, magatzems, pous, patis, pèrgoles…), tant elements desapareguts com existents en l’actualitat.

Es donaran tres premis, de 900, 600 i 300 euros. Hi haurà una menció especial al municipi en què s’ha realitzat la fotografia premiada. La data límit d’admissió de les obres serà el 5 de març d’enguany i la resolució del jurat se celebrarà un dia després.

410 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!