Obrint Camí acudirà a la marxa taronja sobre València per a exigir que s’aplique la Llei de Dependència

Les persones interessades que vullguen acudir també a aquesta manifestació poden reservar plaça a l’autobús que eixirà des de Pego a les 3 de la vesprada del dissabte, 16 de maig, des del final del Passeig Cervantes. La manifestació està convocada per les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència per a exigir que es donen les prestacions de dita llei que fa 2 anys i 5 mesos que va entrar en vigor. El passat dijous, 7 maig, les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència es concentraven davant dels ajuntaments de distintes localitats del País Valencià per tal de recordar les més de 6.400 persones que han mort esperant que els arribaren les ajudes de la Llei de Dependència. Era una manera de “donar un suport a aquesta gent que ha treballat amb dependents que han mort i al mateix temps donar eixe recolzament que el Govern Valencià no ha donant”, declarava el portaveu de la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència d’Alacant, Miquel Martorell, que afegia que els familiars d’aquelles persones que han mort esperant les ajudes que li corresponien per la Llei de Dependència “tenen la sensació que el Govern Valencià s’està rient d’ells, que s’està burlant”.

Les distintes Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència que hi ha al llarg i ample del País Valencià convocaven, eixe 7 de maig, una gran manifestació a València prevista per a aquest dissabte, 16 de maig. Una manifestació que eixirà des de la Plaça de Sant Agustí a les 6 de la vesprada i acabarà davant el Palau de la Generalitat. A la manifestació estan convocades “totes les persones, associacions, partits polítics, grups socials, ajuntaments” perquè participen en aquesta manifestació que vol exigir que “es donen les prestacions de la Llei de Dependència, 2 anys i 5 mesos després de la seua entrada en vigor”.

Obrint Camí, serà una de les associacions que estaran presents en aquesta marxa taronja sobre València que s’espera que siga molt nombrosa, ja que hi ha Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència a l’Alcoià-Comtat, Alzira, Alacant, Asp i Fondó de les Neus, Castelló, Camp de Morverdre, Crevillent, Dolores, Elx, La Costera-La Canal, Oriola, Santa Pola, Sax i comarca i València. Des de Pego, Obrint Camí obri el seu telèfon, 687 084 796 per a què totes aquelles persones interessades a assistir a la manifestació puguen reservar plaça. L’autobús eixirà, el dissabte 16 de maig, a les 3 de la vesprada des del final del Passeig Cervantes.

A València els assistents a la manifestació reclamaran, amb més força que mai, la dimissió del conseller de Benestar Social, Juan Cotino. A més demanaran la dissolució d’AVAPSA, una empresa privada amb gent “que no estan treballant en el tema social des de sempre” i és per això demanen “gent professional, funcionaris que sàpiguen treballar els temes” en relació a les necessitats. A més demanen que el valencià siga “un govern que complisca les lleis com les complim tots els ciutadans”, ressaltava el portaveu de la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència d’Alacant.

594 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!