Oberta la convocatòria del II Concurs de fotografia esportiva ‘Vila de Pego’

L’objectiu del mateix és donar a conèixer l’esport des d’una perspectiva diferent, visual. La temàtica és l’esport en general. Es poden presentar un màxim de dos obres per autor. Les fotografies s’hauran de presentar en paper fotogràfic. Hi ha tres premis, de 150 €, 100€ i 50€, respectivament. La convocatòria finalitza el 15 de maig.
Per segon any consecutiu la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego convoca el Concurs de fotografia esportiva ‘Vila de Pego’. Recorda que este té com a objectiu “donar a conèixer l’esport des d’una perspectiva diferent”, més concretament, a través de les imatges que oferix la pràctica esportiva.

La temàtica a fotografiar és l’esport en totes les seues vessants i modalitats. Així mateix, les persones interessades poden aportar fotografies esportives de tota la comarca.
Les bases indiquen que el concurs està obert a fotògrafs professionals i amateurs. Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres.

Les fotografies presentades han de ser inèdites i, per tant, no poden haver estat premiades en cap altre concurs. Estes poden ser en blanc i negre o en color. La tècnica i el procediment seran totalment lliures. Quedaran excloses les obres que no siguen presentades en copia tradicional de paper fotogràfic. Les mesures de la imatge no han d’excedir de 30×40 cm, i ha de presentar-se suportada en una cartolina de 40x50cm.

Al revers de la fotografia constarà el títol. S’adjuntarà també un sobre tancat amb la llegenda del títol en la part exterior i les dades del autor (nom, cognoms, domicili, telèfon i fotocopia del DNI) a l’interior.

Les obres es presentaran personalment o per correu a l’Ajuntament de Pego (C/ Major nº1).

S’atorgaran tres premis: El primer dotat amb 150€, el segon amb 100€ i el tercer amb 50€. No es concedirà més d’un premi per autor. Les obres premiades es quedaran en propietat de l’Ajuntament de Pego, que es reserva el dret de reproduir-les lliurement sense haver de pagar drets d’autor. El jurat resoldrà qualsevol incidència. Si, segons el parer del Jurat, no s’hagueren presentat obres amb qualitat suficient, els premis podrien declarar-se deserts.

El termini d’admissió d’obres finalitza el 15 de maig (dijous). El jurat farà públic la seua decisió el 22 de maig i les obres premiades i una selecció del jurat s’exposaran a la Piscina coberta municipal des de l’1 i fins el 30 de juny. El lliurament de premis es durà a terme durant el desenvolupament de la Gala de l’esport 2014.


659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!