Obert el període per a sol•licitar muntar barra la Nit de Carnestoltes

Des de hui i fins el dilluns 23 de gener. Fora d’aquests dies no s’acceptarà cap proposta. Les sol•licituds es poden descarregar des de la pàgina web de l’ajuntament de Pego, www.pego.org. També es poden recollir al consistori.
El pròxim 18 de febrer és la data assenyalada per a celebrar, en 2012, Carnestoltes. Enguany, a iniciativa del regidor de Festes, els carrers del poble tornaran a omplir-se de festa i de gent, recuperant “una de les nostres festes més autèntiques sempre tenint respecte pel poble i pel veïns”, adverteixen des de la regidoria de Festes.

Aqueixa data de celebració va apropant-se perillosament al calendari i per tenir-ho tot enllestit a hora, la regidoria de Festes ha obert el període perquè “tota la gent que vulga posar una barra al carrer la Nit de Carnestoltes” ho sol•licite des de hui mateix, 9 de gener i fins el dilluns 23 de gener, ambdós dies inclosos. Adverteixen des de Festes que “fora d’aquests dies no s’acceptarà cap proposta.” I s’indica que la sol•licitud es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org o es pot recollir al mateix Consistori.

Les persones interessades hauran d’omplir una sol•licitud i presentar-la a l’Ajuntament. Informen des de la regidoria de Festes que “una vegada les tinguem totes” s’organitzarà la seua ubicació, tal i com s’explica al document adjunt a la sol•licitud.

Qualsevol dubte o qüestió, dirigir-se a la Regidoria de Festes (2on pis Ajuntament).
390 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!