Obert el període d’inscripció per a l’Escola d’Estiu 2011

Dirigida a alumnes d’entre 4 i 11 anys de Pego, l’Atzúvia-Forna, Vall d’Alcalà i Vall d’Ebo es durà a terme del 4 al 29 de juliol. Enguany els interessats hauran de pagar 90 euros per alumne.
Després de l’èxit continuat des què començara a funcionar, l’Escola d’Estiu, es torna a editar aquest estiu, més concretament del 4 al 29 de juliol al Col•legi Públic Rosalia Bondia de 9 del matí a 1 de la vesprada, amb opció fins a les 2 de la vesprada amb el seu respectiu increment de preu. El regidor de Serveis Socials en funcions, Àngel Sendra, destacava la importància del programa en la conciliació de la vida laboral i familiar d’aquells pares i mares que només tenen un mes de vacances, en contra dels dos mesos llargs que tenen els seus fills i les seues filles. També reconeixia Sendra que per a tornar a dur-se a terme esta Escola d’Estiu, però no deixar cap deute afegit a l’Ajuntament de Pego, es demanarà un esforç superior a les famílies que hauran de pagar de 60 a 90 euros al mes si decideixen dur els seus fills i filles a l’Escola d’Estiu. Comparava Àngel Sendra este preu amb altres escoles del voltant per a destacar que el preu total no és tan elevat.

El període d’inscripció a l’Escola d’Estiu 2011 està obert fins el 13 de juny. Poden acudir xiquets i xiquetes que visquen als municipis de la Mancomunitat de Serveis Socials, Pego, Atzúvia-Forna, Vall d’Alcalà i Vall d’Ebo, d’entre 4 i 11 anys.

L’alumnat serà admès per estricte ordre de presentació de sol•licitud i justificant de pagament durant el període d’inscripció.

L’horari d’atenció a Serveis Socials per a la inscripció a l’Escola d’Estiu 2011 és de dilluns a divendres de 10.30 a 13h.

La documentació que cal aportar és una fotocòpia del DNI, NIE o passaport del pare o de la mare i el títol de família nombrosa, si es disposa d’ell.

Per a més informació telefonar a Serveis Socials al 96.557.06.01.


430 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!