Nova remuntada èpica del Pego CF contra el FC Torrevella

Els rogets empaten un partit que perdien per dos gols de diferència fins al minut 62.
Per a ser aficionat del Pego esta temporada hi ha que tindre un cor de ferro perquè les emocions estan garantides al camp del Cervantes. I es que l’equip de Moratal es capaç de lo pitjor i també de lo millor. I en eixa falta d’equilibri, les emocions s’han convertit en protagonista cada vesprada i les remuntades en un ingredient prou habitual dels partits del Pego.

El Torrevella va començar el partit ja guanyant perquè al minut 2 Jairo avançava als visitants i en el 47 Jules posava el 0-2 en el marcador i el partit practicament sentenciat si es tractara de qualsevol altre equip. Però enfront estaven els rogets que a base de lluita van conquistar el centre del camp. Al minut 62 Turbi va marcar en un baló que li va arribar al segon pal i que va espentar amb el pit. L’afició i els jugadors recordaren el partit de la setmana passada davant el Dénia.

El Pego encara els propers encontres amb la força dels resultats obtinguts en els últims partits però també amb la incertesa de les errades defensives que obliguen anar a l’equip a contra rellotge.