Nova palmera al C/Regueró

Més concretament un cocoter serà l’espècie que donarà la benvinguda, a partir d’ara, a qui entre al Regueró. La regidoria de Parcs i Jardins el plantava hui en substitució de la palmera que va matar el morrut roig.
El mes d’octubre de 2012 la palmera del c/Regueró era notícia perquè s’havia quedat sense palmes. El morrut roig, implacable, s’havia fet amb ella, com amb tantes altres. Hui, des de la regidoria de Parc i Jardins ens han comunicat que, aquelles persones que viuen o passen sovint pel c/ Regueró, tornaran a veure una palmera crèixer.A finals d’any l’Ajuntament de Pego, a través de la regidoria que dirigeix Andreu Dominguis, es va veure obligada a tallar l’exemplar, que durant més de 30 anys havia donat la benvinguda als visitants i veïnat del c/ Regueró, després que el morrut roig es menjara el cor i “l’ànima” de la palmera que estava situada a la rotonda.

Ara, la regidoria de Parcs i Jardins ha reposat l’exemplar, en este cas, però, es tracta d’un cocoter, encara fora del poder destructiu del morrut roig.


Exemplars de cocoter


446 Visites

Deixa un comentari