Nova palmera al C/Regueró

Més concretament un cocoter serà l’espècie que donarà la benvinguda, a partir d’ara, a qui entre al Regueró. La regidoria de Parcs i Jardins el plantava hui en substitució de la palmera que va matar el morrut roig.
El mes d’octubre de 2012 la palmera del c/Regueró era notícia perquè s’havia quedat sense palmes. El morrut roig, implacable, s’havia fet amb ella, com amb tantes altres. Hui, des de la regidoria de Parc i Jardins ens han comunicat que, aquelles persones que viuen o passen sovint pel c/ Regueró, tornaran a veure una palmera crèixer.A finals d’any l’Ajuntament de Pego, a través de la regidoria que dirigeix Andreu Dominguis, es va veure obligada a tallar l’exemplar, que durant més de 30 anys havia donat la benvinguda als visitants i veïnat del c/ Regueró, després que el morrut roig es menjara el cor i “l’ànima” de la palmera que estava situada a la rotonda.

Ara, la regidoria de Parcs i Jardins ha reposat l’exemplar, en este cas, però, es tracta d’un cocoter, encara fora del poder destructiu del morrut roig.


Exemplars de cocoter


489 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!