Nova farmàcia a Pego

Ubicada al Passeig Reina Sofia la quarta farmàcia de la localitat s´incorporà als torns de guàrdia a partir de gener de 2007, fins aleshores realitzarà l´horari comercial habitual. D´altra banda, el balanç sanitari d´aquest estiu ha destacat 18 infraccions per males pràctiques, sobretot en relació als excrements de mascotes en vials públics. Dissabte passat va obrir les seues portes una nova farmàcia a Pego. L’establiment s’ubica al passeig Reina Sofia de la localitat i, amb ell, ja són quatre les apotecaries que hi ha al municipi després de més de quaranta-cinc anys sense concedir-se cap nova llicència.

Aquesta nova farmàcia cobrirà les necessitats dels nous barris que l´obertura residencial ha potenciat en aquesta zona, com El Clot o l´Alter de Pau. Aquest augment del servei assistencial sanitari evitarà que els veïns dels voltants s´hagen de desplaçar fins el centre del poble per a comprar els seues medicaments. Segons el Primer Edil “ja fa anys que venim reclamant, tant des de la societat pegolina com des de l’Ajuntament, una nova farmàcia per a Pego situada a prop del Centre de Salut”.

El nou establiment, sota la titularitat de la farmacèutica Pilar Mir, realitzarà els torns de guàrdia a partir del pròxim gener “ja que fins a final d’any la plantilla de guàrdia està confeccionada i alterar-la perjudicaria el servei ja existent”, ha afirmat Carmelo Ortolà, encarregat de l´àrea sanitària. D´ara fins aleshores l´establiment realitzarà l´horari comercial habitual.

La nova obertura ha impulsat l´anunci, des de la Regidoria de Sanitat, de que s´està estudiant la possibilitat de sol•licitar a la Generalitat Valenciana la concessió d´una cinquena farmàcia per al municipi. Segons l’Alcalde, “si tenim en compte que amb el desenvolupament de la urbanització de Penya Roja i el futur camp de golf la població de Pego augmentarà sensiblement, no és desgavellat començar a plantejar-nos ara la necessitat d´una nova farmàcia per a Pego”.

Des de la regidoria de sanitat s’ha apuntat que la millor ubicació per a eixa nova farmàcia “serien les pròpies urbanitzacions que s’estan desenvolupant, amb la qual cosa els residents en elles s’evitarien tindre que desplaçar-se fins al nucli urbà per a trobar les medicines que necessiten”.
341 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!