Nova cursa a Pego, la cros comarcal infantil

El proper 21 de desembre és realitzarà a Pego la cros comarcal infantil que cada any organitza un poble de la Marina Alta i que aquest 2008 li ha tocat al poble de Pego. El dia 21 de desembre, el dia abans del sorteig de nadal, tindrà lloc en Pego el Cros comarcal de categoria infantil, aquest cros que corre cada any un poble diferent de la comarca de la Marina Alta, enguany ha segut encomanat a la regidoria d’esports de l’Ajuntament pegolí, la direcció de l’esdeveniment esportiu està a càrrec del coordinador esportiu de l’ajuntament i l’organització de la prova comptarà amb l’experiència dels socis del Dorsal-19 que ja porten 26 anys organitzant la volta a peu a Pego. Les proves, de categoria infantil fins als cadets, es realitzaran en les pistes del Pujol a partir de les 10 del matí de diumenge 21 de desembre; comptarà amb les categories de prebenjamins, benjamins, alevins i cadets tant en xics com en xiques, les distàncies aniran des dels 400m. per als més menuts fins als 2.000m. per als més majors.
Els participants seran els xiquets dels clubs federats de la Marina alta més els alumnes de les escoles municipals d’atletisme, per tant, encara que en Pego no tingam atletes infantils federats, participarem com a escola municipal en categories de benjamins i alevins tant en xics, com en xiques.

Al ser el cros una disciplina diferent a la cursa en pista, es dissenyarà un circuit que combine pista i camp de gespa, doncs l’herba és adequada per a la pràctica de la modalitat de camp a través, modalitat que cada vegada és més difícil de realitzar si no eixim fora del poble, com per exemple els caminals de la marjal, cosa que dificultaria l’organització al mancar de serveis suficients, així doncs, des de Dorsal-19, farem el possible per a que la matinal atlètica ixca positiva i deixar el pavelló esportiu pegolí el més alt possible.

Pròximes carreres, Alacant, Cros del Cabezo Negra, en Albatera el dia 8, la XXIV edició de la mitja marató internacional del raïm de taula. En Asp el dia 21 i sant Silvestres en Crevillent el dia 31 i més en Benissa, Elda, Monnòver, Santa Pola Gata…
En València,el dia 6 la cursa del Raval de Gandia, la volta a peu Entrepins en l’Eliana, el 14 II volta a peu a Benimaclet, XXI mitja marató la Vall del Segó, XVI quarta i mitja marató de Picanya-Paiporta i sant Silvestres en Bètera, Riba-roja, València, Sant Antoni de Benegeber, Sueca…

Ferran Ferrando – Dorsal 19
http//dorsal19.blogspot.com
411 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!