Nova convocatòria de l’Assemblea Oberta de Pego

Esta vesprada de dijous, 17 de juliol, a les 20h., a la part alta del Passeig Cervantes, front a l’institut vell. En esta ocasió es debatran les propostes que han eixit arrel de la Comissió Organitzativa i el grup de treball encarregat d’estudiar com recuperar l’espai públic de l’antic institut.
Tot i que és estiu i les activitats a Pego moren amb la calor, esta vesprada hi ha convocada una nova reunió general de l’Assemblea Oberta de Pego. A les 20h., al lloc habitual, on estava la creu del Passeig Cervantes. Enfront de l’institut vell, el principal objecte de debat, actualment a l’Assemblea.

Després de les novetats al voltant de la titularitat del primer mòdul del centre educatiu, desvelades en el darrer plenari ordinari, que indiquen segons notificació notarial que l’Ajuntament de Pego és el titular de la propietat, les perspectives d’actuació han virat substancialment. Arrancant des d’aquest nou punt, en la darrera Assemblea Oberta es va crear un grup de treball específic amb l’encàrrec de treballar una bateria de propostes per a desenvolupar al futur espai, ja municipal.

En l’Assemblea Oberta de Pego convocada per a esta vesprada, s’indica en el grup creat recentment a facebook, que “debatrem sobre les propostes que han sorgit arrel de les reunions de la Comissió Organitzativa, així com des del Grup de Treball encarregat de la recuperació de l’espai públic on estava situat l’antic IES Enric Valor. A més, com sempre, totes aquelles idees, opinions i propostes seran benvingudes i debatudes entre tots i totes els assistents”.

La reunió tindrà lloc a les 20:00 a la creu del passeig. Recorden des de l’Assemblea Oberta de Pego que “tota aquella persona que vullga assistir és lliure de fer-ho, ja que sempre ens agrada recordar que l’Assemblea Oberta de Pego no és un grup tancat i que qualsevol nova idea, proposta i assistent repercutix en un enriquiment de l’organització i de la seua varietat”.
677 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!