Nova conducció per al Barranquet de la carretera de el Verger

L’alcalde negocia la nova infraestructura que es realitzaria a mateix temps que les conduccions del clavegueram de Penyaroja. L’Ajuntament de Pego està portant a terme negociacions amb la Direcció Territorial de Infraestructures per tal de reconduir el llit del Barranquet que travessa la cv 700, la carretera Pego a el Verger. Aquest torrent es desborda quan hi ha pluges abundants, i provoca talls en la carretera, amb les conseqüents molèsties per als usuaris del vial.

Les negociacions les va dur a terme el mateix alcalde de la localitat la setmana passada quan es reuní amb Luis Fernando Parra, director territorial de l’àrea, i José Maria Silesio, encarregat de carreteres al nord de la província d’Alacant. L’Alcalde va voler aprofitar les gestions de sol•licitud que l’Ajuntament està fent per a l’empresa Fadesa en quant a la canalització de les aigües residuals des de Penyaroja fins la depuradora de manera que s’aprofiten les obres i es realitze una nova canalització del Barranquet.

Tal i com explicava l’alcalde a ràdio pego, Fadesa necessita el permís de la direcció territorial per tallar la carretera i procedir a les obres de construcció de les canalitzacions que anirien per sota del vial. La concessió del permís seria molt favorable per a l’empresa que d’altra manera necessitaria molt més temps i diners en unes canalitzacions que anirien per sobre la carretera. Per tot això, l’alcalde vol que s’aprofiten les obres, que es canalitze de nou el Barranquet i que les despeses de la infraestructura vagen a càrrec de Fadesa.

Tot i que de moment no hi ha confirmació oficial, Ortolà assegura que la proposta va tindre una molt bona acollida.
376 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!