Nova assemblea de LAPS

Esta vesprada a les 19h., tindrà lloc una segona assemblea oberta de la protectora d’animals de Pego, a la Cambra Agrària. En ella es parlarà de la creació d’una nova associació protectora d’animals i també de les futures noves instal·lacions que es van anunciar per part de l’Ajuntament de Pego.
Dos mesos després de la primera assemblea d’auxili de LAPS, la protectora d’animals de Pego, esta torna a convocar una segona assemblea oberta a la que pot acudir qualsevol persona amb interès per la situació de la protectora i amb ànims d’ajudar. La cita és esta vesprada, a les 7, a la Cambra Agrària.

En la convocatòria es recorda que «la situació actual de LAPS és crítica [tot i que de moment han aconseguit allargar uns mesos haver de deixar les instal·lacions on fins ara ha estat LAPS]». No obstant això, encara queda molt feina per fer i és per això que des de la protectora fan una crida a la necessària «col·laboració de tots nosaltres».

En la primera assemblea sobre la situació d’emergència de LAPS es va recalcar la necessitat de començar des de zero, sobretot, tenint en compte la manera com s’havia constituït la protectora i les mancances que eixa constitució comportaven. Arrel d’això s’informa en la nota de convocatòria que en breu va a crear-se una nova protectora que comptarà amb un nou òrgan de govern. Així mateix, com ja s’avançara en este informatiu , la nova protectora podrà comptar amb unes noves instal·lacions.

L’ordre del dia per a l’assemblea de LAPS d’esta vesprada és:

«1) Resum de les reunions amb els diversos òrgans i associacions.

2) Voluntariat (tasques que es puguen dur a terme tant en la protectora com fora de la mateixa)

3) Reescriure i repassar nous estatuts. Perquè la nova protectora és de tots i per a tots, volem que sigueu part d’ella, per això prendrem en compte per mitjà de votacions l’òrgan de govern, així com el nom de la nova protectora. També tractarem en este apartat la secció de socis que poden ser d’àmbit Actiu o Passiu».
640 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!