Nova app de Pego i les valls

Aquesta app turística està en cinc idiomes, com són el valencià, castellà, anglès, francès i alemany, és gratuïta i està disponible en la Play Store d’Android, per ara. Segons la Mancomunitat de Turisme, és una eina útil tant per al resident com el visitant perquè té posar a l’abast de l’usuari tota la informació sobre recursos turístics d’interés. A més, a més, resulta molt pràctica a l’hora de fer una recerca de comerços, bars i restaurants, serveis, etc.

Un dels atractius de la nova app de turisme de Pego i les valls és que té geolocalització. Amb aquesta funció l’usuari se situa en el mapa i pot interactuar explorant els elements més pròxims. En el llistat pot seleccionar la categoria desitjada, i accedir a informació detallada de cada recurs.

En l’apartat de rutes, hi ha un filtre per a buscar per municipi, tipologia del recorregut (senderisme, passeig, ciclisme…) i dificultat. Amb el GPS es podrà seguir la senda sense perdre’s.

L’aplicació abasta els municipis de Pego, L’Atzúbia-Forna, la vall de Gallinera, la vall d’Alcalà i la vall d’Ebo i la seua creació ha sigut parcialment subvencionada per Turisme Comunitat Valenciana.

En breu també estarà en la plataforma iOS de l’Apple Store.
284 Visites

Deixa un comentari