Nous projectes de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúvia i les Valls

En la reunió que van mantenir els alcaldes i regidors de Turisme de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i les Valls es feu la lectura de la memòria d’actuacions del Departament de Turisme de l’any 2005. Entre les actuacions que es feren destaquen: l’assistència a fires del sector, la presència en mitjans de comunicació comarcals i autonòmic, l’adhesió de l’oficina de turisme a la Xarxa Tourist Info, la senyalització turística i l’edició de fullets.

Així mateix, es va presentar el nou fullet de la Mancomunitat, que conté tots els atractius turístics dels municipis de Pego, L’Atzúvia -Forna, la Vall de Gallinera, La Vall d´Alcalà i la Vall d´Ebo. El fullet s’ha editat en valencià, en castellà i en anglès i ha sigut subvencionat pel Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca

El trobament de la Mancomunitat va comptar amb l’assistència del regidor de Turisme de Pego, Joan Carles Cambrils, de l’alcalde de la Vall d’Alcalà, Juan José Sendra, el primer edil de la Vall d’Ebo, Juan Frau, del regidor de Turisme de la Vall de Gallinera, Vicent Puig, de la tècnic de Turisme, Mari Nieves Major i del veí de l’Atzúvia, Manuel Reig.


En relació amb aquesta notícia el Consorci per a la Promoció Econòmica i l’Activitat de la Marina Alta (Creama) va anunciar que té previst potenciar en 2006 les activitats de formació a diferents nivells per a empreses del sector turístic de la comarca.


Coordinats amb altres estaments dedicats a estes funcions, com la xarxa de Centre de Desenvolupament Turístic, i complementant els seus programes previstos, el consorci que presideix el diputat de Foment Juan Roselló continuarà la línia mampresa el passat any en què es van firmar convenis de col•laboració amb els hotels Marriot de Dénia i Badia de Calp per a la realització conjunta d’accions formatives, en alguns casos amb persones discapacitades.

D’aquesta manera, s’intenta des del Creama donar resposta a diverses sol•licituds i demandes d’empresaris del sector turístic, el més important en termes absoluts de quants composen el teixit socioeconòmic de la Marina Alta.

221 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!