Nou president dels estuniants universitaris

Enrique Ponce és el nou president de l’Associació d’Universitaris de la Marina Alta. El directiu anima als estudiants de la comarca a què es facen socis
El president de l’Associació d’Estudiants Universitaris de la Marina Alta (Aeuma), Jaume Mas va cedir ahir el seu càrrec en la Casa de Cultura de Xàbia, al jove d’aquesta localitat, Enrique Ponce.

Mas va comunicar que deixa la presidència ja que “he acabat els smeus estudis universitaris”. També va explicar que va reunir als mitjans de comunicació perquè creu “important que els socis coneguen el nou president perquè davant de qualsevol dubte o problema es dirigisquen a ell”.

També va donar les gràcies a tots els que li han recolzat i ajudat en la creació d’Aeuma i va fer un balanç molt positiu dels seus quatre anys al front de l’associació.

Ponce també va agrair a Mas que “es fixara en ell per al càrrec” i va afegir que “ho assumix amb tota responsabilitat”. D’altra banda, el nou president va manifestar que l’associació seguirà “amb la seua mateixa línia de treball”. Per a finalitzar va animar als estudiants a què es facen socis i que s’aprofiten dels avantatges que els oferix Aeuma.
214 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!