Nou logotip amb les noves tendències per a l’Associació de Comerciants de Pego

La idea de la nova imatge de l’associació ha de veure amb la inquietud dels establiments que conformen l’associació de comerciants d’actualitzar-se i estar en constant renovació. Una tecla taronja en tres dimensions denota les ganes de transmetre la unió entre el comerç local i les noves tendències. Aprofitant l’avinentesa, a finals d’aquesta setmana iniciaran una nova campanya amb frases significatives per a apropar-se, encara més, als consumidors i consumidores.
Dissabte passat l’Associació de Comerciants de Pego es reunia per a presentar el seu nou logotip. Un logotip que naixia de la inquietud dels comerços associats per “actualitzar-se i anar de la mà de les noves tendències”, alhora que també implicava “una manera de recomposar l’associació i que la gent s’identifique més” creant “un nou logotip que s’arranca des del grup per a unir-nos més”, explicava la presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, Victòria Pastor.

“Una espècie de tecla d’ordinador” serà la nova imatge per a identificar els establiments de Pego que conformen l’Associació de Comerciants, amb l’objectiu de donar a conèixer els usuaris i usuàries que s’innova any rere any i que s’està a l’última en tecnologies, perquè “es veja que anem seguint les línies que van eixint avui en dia”.

I és que des de l’Associació de Comerciats deixen clar que “per estar en un poble no eres simplement un tenda de poble i ja està, sinó que eres un comerç com el que et trobes a València, a Madrid o de qualsevol centre comercial”. “La diferència –recordava Pastor- al estar en un poble els comerciants podem estar en companyia de la gent”, creant-se una relació “de tu a tu més favorable, més directe”.

Ressaltava la presidenta de l’associació que “hem fet un logo que la gent de seguida sabrà quina tenda està associada” i és que la nova imatge no es redueix a la l’enganxin que es pot veure als comerços associats, sinó que s’estén a d’altres productes que faran més visible encara que un establiment forma o no forma part de l’Associació de Comerciants. Aquestos elements són “hi haurà més tipus de llegendes de l’associació que es llegiran, cartells d’horaris s’unificaran, els cartells de rebaixes i anem a crear uns felups per a les tendes per a què la gent ens identifique”, especificava Victòria Pastor.

D’altra banda, explicava Pastor, que aprofitant l’avinentesa van a llençar una campanya per a apropar, encara més si cap, el comerç al poble de Pego. La campanya s’iniciarà a final de setmana. Serà el moment en què es puguen llegir, en els moping, “frases molt significatives més que emotives com ‘estàs en ta casa’, ‘pensem en tu’ o ‘pregunta’ns el que vulgues’ amb la finalitat que “veguen que estem ahí, que els podem ajudar en el que vulguen sense cap tipus de problema”, especificava Pastor.
302 Visites

Deixa un comentari