Nou frau a Pego

Aquesta vegada amb el canvi de comptadors d’aigua. Han arribat a demanar fins a 200 euros pel canvi. Des d’Aquagest, l’empresa encarregada de la distribució de l’aigua a Pego informa que mai es cobra el canvi de comptador. S’ha detectat un nou frau a Pego. En aquesta ocasió els estafadors han elegit el canvi de comptadors d’aigua per a treure diners de la població. Des d’Aquagest, l’empresa encarregada de la distribució de l’aigua a Pego assegura que mai cobra per un canvi de comptador.

Amb aquest ja són tres els fraus que s’han detectat a Pego en menys d’un any. En 2007 es van realitzar dos. A principis de setembre un home ben vestit es feia passar per un inspector d’hisenda que demanava als comerços si volien publicitar-se a una revista d’Hisenda. Al juliol eren uns tècnics d’Iberdrola els que canviaven els comptadors de la llum.

Hi ha gent que viu de l’engany i no té mala consciència d’estar furtant a persones innocents. Així treballen els estafadors. Per a ells tot és vàlid i fer-ho creïble sembla ser que no els resulta massa difícil. A Pego, en dos mesos s’han viscut dos tipus d’estafes. No fa encara ni un mes de la darrera que es va detectar. Va estar un home d’entre 35 i 40 anys, ben vestit, cabells curts i engominats cap enrere, fent-se passar per un treballador d’hisenda, que oferia als establiments als que entrava publicitar-se en una publicació d’aquesta administració per 100 euros. Una vegada amb els diners s’esfumava. Fonts properes a Hisenda han assegurat que no s’edita cap revista.

La primera estafa detectada a Pego, però, es remunta al mes de juliol, quan una dona va rebre la visita d’uns revisors d’Iberdrola que li van demanar 200 euros pel canvi de comptador. Aquestes dos persones, una vegada amb els diners, ja no van tornar a aparèixer amb el suposat comptador.La demanda de diners va de 200 a 450 euros.

Tant les autoritats municipals, com la Guàrdia Civil coincideixen a advertir de la necessitat que les víctimes d’aquestos fraus telefonen o acudisquen a les dependències de la Benemèrita o la Policia Local per a denunciar els que els ha passat, a fi de què les forces de seguretat pugen identificar i detenir els responsables de l’engany. En qualsevol cas de dubte els usuaris poden telefonar per a informar-se a les pròpies companyies o al mateix ajuntament.
446 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!