Nou enfrontament per l’urbanisme, ara a Parcent.

Dilluns va tenir lloc a Parcent un plenari extraordinari molt polèmic on es van aprovar, un dia abans que s´anulara la LRAU, tres plans per a construir al voltant de 1.700 noves vivendes. Un dels PAIs s´ha adjudicat a l´empresa Terres de l´horta, lligada al cantant Julio Iglèsias i on Romà Reig, germà del regidor d´urbanisme, és el màxim propietari.
En contestació a aquest plenari extraordinari unes 200 persones, tot i la pluja, es van concentrar davant del consistori mentre se celebrava el plenari per tal de protestar per l´aprovació d´aquests PAIs que permetrà construir al voltant de 1.700 noves vivendes. Els convocants de la concentració van ser els col·lectius Vall de Pop i Estimem Parcent. Els veïns concentrats duien un taud en representació de la terra morta que suposarà aquest PAI. Només 50 persones van poder accedir al saló de plens per motius de seguretat.

L´oposició composada per Coalició Democràtica i Bloc van denunciar que impugnaran el plenari passat i esperen que s´anul·le. En concret denuncien que el regidor d´urbanisme del PP, Ismael Reig, va recolzar el punt en què és dirimiria l´aprovació del pla parcial de l´empresa lligada a Julio Iglesias quan el seu germà, Romà Reig, és el principal propietari del sector.

Però les denúncies no s´acaben ací ja que tres dels quatre regidors populars que formen l´equip de govern es personaren a la caserna de la Guàrdia Civil per tal d´interposar una denúncia per suposats insults i amenaces rebuts abans, durant i després del plenari extraordinari de dilluns.
282 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!