No hi haurà acomiadaments a Creama

Almenys fins al 31 de desembre. Per a aconseguir este extrem els treballadors i les treballadores de Creama han hagut de sacrificar dos mesos del seu sou.
Finalment no es produiran acomiadaments al si de Creama. Almenys fins al que queda d’any, fins a 31 de desembre de 2012. I és que els treballadors i les treballadores acceptaren l’oferta de la Junta General de no cobrar dos mesos de sou d’ací al final d’any.

A l’última Junta General, celebrada dimarts passat, la plantilla de Creama va plantejar renunciar a mes i mig de sou (sí els cotitzarien) a canvi que no s’acomiadara cap treballador ja que damunt la taula hi havia quatre acomiadaments, que inicialment eren huit. En la junta general que Creama va realitzar dimarts a El Verger, es va tractar la proposta dels treballadors. I es va aprovar, però exigint-los encara un sacrifici més gran. Renunciar a dos mesos complets de sou.

La suspensió d’eixos dos mesos de sou, que si que es cotitzaran, corresponen a 300 hores de treball, que els 23 treballadors i treballadores de Creama i la seua gerent, aplicaran com més els convinga.

Durant l’última Junta General de Creama també es va decidir llevar els mòbils del consorci i només mantindre els del comité de direcció. També s’eliminaren els plusos.

La crisi de liquiditat d’este consorci, creat en 1994 per a reactivar l’ocupació i recolzar nous projectes empresarials, respon, sobretot, a que la Generalitat Valenciana seguix sense fer efectives les seues aportacions i, de fet, deu més d’un milió d’euros.
571 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!