Nexo Veterinària i Sunsionet@Informàtica, Comerç Excel·lent 2012

Tots dos han obtingut el reconeixement de la Fundació Valenciana de la Qualitat. Aquesta distinció els permetrà submergir-se en un procés de millora contínua del seu establiment comercial, a més de comptar amb un aval que reconeix la seua diferenciació davant la competència.
Este matí el President de la Generalitat Valenciana entregava els certificats que reconeixen el Comerç Excel·lent a Fira València. Un acte al que estaven citats dos comerços de Pego que, finalment, per qüestions d’agenda professional no han pogut assistir per a arreplegar el distintiu. No obstant això, tant Nexo Veterinària com Sunsionet@Informàtica s’afegixen als tres comerços que ja tenen a Pego el reconexement de Comerç Excel·lent, Flors Mandràgora, Minimenuts i Òptica Pego.
El segell Comerç Excel·lent va ser creat en 2006 per a reconéixer aquells comerciants que complixen requisits d’alta qualitat en el servei al client, i millora contínua del seu comerç.Aquesta acreditació té la finalitat de reconéixer eixe mèrit i avalar el prestigi dels comerços de la Comunitat Valenciana que realitzen un esforç important per a millorar la seua organització, la seua competitivitat i satisfer plenament les necessitats i expectatives dels seus consumidors. Comerços com Nexo Veterinària i Sunsionet@Informàtica s’esforcen cada dia per sumar. Al darrere d’estos dos comerços, dos emprenedors joves, Adrianna Femenia i Sergio Serna que han emprat els seus coneixements per a edificar un negoci excel·lent.
Tots dos han superat el que es coneix com ‘Diagnòstic del Punt de Venda’ que consisteix en l’anàlisi de l’establiment comercial, en totes les seues facetes, per a poder determinar quina és l’estructura de la gestió comercial, així com els punts forts i febles, amb l’objectiu final d’aconseguir una major rendibilitat del punt de venda. Sobre la base d’aquesta anàlisi, s’han elaborarat unes recomanacions tècniques per a la renovació i l’optimització de la gestió de l’establiment.
Els avantatges que obtenen Adrianna Femenia i Sergio Serna amb el certificat de Comerç Excel·lent són la millora la gestió empresarial, que es reflecteix en la millora del servei i, per tant, aconsegueix ser una estratègia de diferenciació davant la competència. L’augment de la implicació del personal, el que suposa un reforç de la motivació. Una major satisfacció del consumidor, ja que implica conèixer i satisfer les seues expectatives. Una immersió en un procés de millora contínua de l’establiment comercial. El reconeixement per part del sector i consumidors i la utilització del reconeixement com instrument de promoció i comercialització.
1096 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!