Néstor disputa demà les semifinals del Campionat Juvenil de Raspall de Ruralcaixa

La cita és a Orba. Les dues partides de semifinals es disputaran seguides, la primera a les 7 de la vesprada i la segona una hora més tard, a les 8. Qui guanye, es barallarà per aconseguir aquest trofeu tan preciat entre els joves pilotaris, entre d’altres coses, perquè et dóna accés a poder aconseguir la beca d’esportista d’elit. Prèviament a este campionat l’equip de Néstor guanyava el I Circuit de Tecnificació de Raspall.
Quasi tots els esports ja estan aturats, no és el cas de la pilota, que està en la fase climàtica de la lliga juvenil de raspall. I és que dimecres, demà mateix es disputen les semifinals d’aquest important campionat. Divendres serà la final. Aquesta, podria tenir presència pegolina en la figura de Néstor.

De moment, el pegolí ja ha sumat un nou títol al seu bagatge esportista. Es tracta del I Circuit de Tecnificació de Raspall. El trofeu, però no va caure del cel. El mateix Néstor explicava que “al I circuit de tecnificació de raspall se’ns van llevar les esperances de guanyar perquè perdíem contra el nostre màxim rival que era la Pobla Llarga per un resultat molt abultat que era de 5 a 1”, col•locant-se així a 2 punts del líder. Aquesta posició significava que ser primers de grup no depengués d’ells, sinó del seu màxim rival. Si perdia en la seua última partida es proclamarien vencedors, sinó s’havien de conformar en la segona posició. Confabulació astral o sort, siga com siga, l’escenari descrit es complia a la perfecció i La Pobla Llarga perdia contra Piles. A més, Pego guanyava a Orba, proclamant-se així campions del I circuit de tecnificació de raspall.

La victòria era saborejada pels jugadors de la comarca i del Genovés que representen a Dénia, perquè com relatava Néstor, “després d’haver guanyat 7 partides seguides, perdre’n una et lleva un poc l’esperança de guanyar […] Veure com en una partida que perdes ja se te’n va tot” és dur. Però que de sobte es gire la truita, “ens va donar una alegria bastant gran”.

Actualment l’equip de Néstor està disputant, en les seues pròpies paraules, “el campionat més important de l’any, la lliga juvenil per equips” de Ruralcaixa que està en la seua fase final. Les semifinals, entre els dos millors equips de cadascun dels dos grups de la lliga, es juguen demà dimecres a Orba. L’hora d’aquesta important cita, a les 7 i a les 8 de la vesprada. La disputa per la tercera i quarta plaça i per la primera i segona tindrà lloc a Bicorp el divendres a les 7 i a les 8 de la vesprada. L’equip de Néstor ha quedat primer del seu grup, havent guanyat les quatre partides disputades.

L’actual equip de Nèstor està composat per ell mateix, per Borja i Edu, un canvi que va decidir el tècnic pilotari perquè l’anterior company d’equip no responia com ho havia de fer. Aquest equip ben cohesionat s’haurà d’enfrontar demà de vesprada contra un equip que segons Nèstor, és un equip que hagués hagut de “passar primer de l’altre grup”.

Arribats a aquest punt és bastant normal que es vullga saber l’opinió d’un expert pilotari com és Nèstor sobre qui creu que té més possibilitats d’arribar a la final de l’important competició del Ruralcaixa Juvenil de Raspall. La previsió de Nèstor apunta a què “jo crec que la nostra partida serà un poc més igualada que l’altra”. Sàviament, però el pegolí declarava que “tot s’ha de veure, ningú pot dir el resultat abans de jugar”.

Si l’equip de Nèstor aconseguira guanyar el Campionat Juvenil de Raspall Ruralcaixa als seus membres se’ls obriria la porta a poder accedir a “la beca d’esportista d’elit que tots busquen en açò de cara a l’any que ve a la Universitat”.

Per la nostra part, només queda que desitjar-li tota la sort del món perquè guanye.
625 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!