Naix una nova marca per a comercialitzar l’arròs bomba de Pego

La Cooperativa Agrícola de Pego continua diversificant els seus serveis i productes i, en aquest cas li ha tocat el torn a l’arròs bomba. Ja es pot trobar a les prestatgeries de la tenda de Coopego ‘Bullentó. L’arròs de la Marjal de Pego’.
Amb la filosofia de no quedar-se estancada, d’avançar dia a dia en la seua oferta cada vegada més diversificada, la Cooperativa Agrícola de Pego ha apostat últimament per les marques pròpies i des de ja mateix es pot trobar en una de les prestatgeries del Mini-Market dedicada als productes selectes, als productes de qualitat que s’elaboren al País Valencià, arròs autòcton. Es tracta de l’arròs bomba de Pego cultivat a la marjal i comercialitzat sota el nom de ‘Bullentó. L’arròs de la Marjal’. Aquesta marca, competirà amb altres marques com és ‘Arròs bomba de Pego’. Salvador Sastre, President de Coopego explicava que el “tracte” amb el grup arrosser que els prové consisteix en “canviar arròs per faena. Nosaltres farem faena, ells ens donen l’arròs i el blanquegem i, ja et dic, eixe arròs és 100% pegolí”.

La Cooperativa Agrícola de Pego, també oferix en aquesta prestatgeria altres productes de qualitat superior produïts a terres valencianes. Aqueixos productes els comparava Salvador Sastre, President de Coopego, amb les marques blanques de les grans superfícies. “Les marques blanques que podem tenir el cooperativisme són productes autòctons nostres”.

Apuntava la Gerent de Coopego, Tere Morell, que en aquests productes diferenciats “el que estem és eliminant intermediaris”. Així el que aconsegueixen és que “a pesar que són productes de qualitat que en qualsevol tenda gourmet podrien valdre un dineral, doncs ací està en uns preus assequibles, precisament per això, perquè estem eliminant intermediaris en este tipus de comercialització”.

El Director Comercial de Coopego, Ximo Sala, assegurava que “per a uns cultius intensius com puga ser la taronja no, però per a uns cultius i vendes més reduïts sí que és un camí interessant, ja que està posant-se molt de moda l’autoconsum, la localització dels productes”.
389 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!