Música de piano solidària

Dimarts 29 de juny, a les 20’30 hores, al Teatre Municipal, actuarà la pianista-solista internacional Paloma Manfugàs en un concert solidari on els diners recaptats per les entrades venudes, amb un preu d’entrada de 6 euros, aniran destinats a Obrint Camí i Càritas.
L’art de fer el piano de Paloma Manfugàs es va poder escoltar, per primera vegada a Pego, durant el Concurs de Joves Talents de Pego organitzat per la filà Almogàvers.

El proper dimarts 29 de juny, a les 20’30 hores, el poble de Pego tindrà l’oportunitat de tornar a gaudir de la seua música, però aquesta vegada en un concert com a solista, enfrontant-se a obres de Mendelssohn, Rackmaninov, Liszt i Chopin.

Palomà Manfugàs Hung va començar els seus estudis de piano als 8 anys d’edat al conservatori Manuel Saumell de la ciutat de La Habana, Cuba, i posteriorment va continuar estudiant al conservatori Amadeo Roldán.

Anys després es va traslladar a Ginebra, a Suïssa per a continuar els estudis. Allí, en dos ocasions, rep primers premis en concursos de piano nacionals.

El 1983 segueix ampliant els seus haver de piano en el conservatori Tchaikovsky de Moscou. Deu anys més tard, en 1993, rep el títol de Master of Fine Arts, de dit conservatori.

En eixa època comença una intensa carrera artística, tocant en nombrosos recitals com a solista. A més de donar concerts de cambra. Manfugàs és convidada el 1994 al Festival Bach Saarbrücken (Alemanya) i al Festival de Gstaadt (Suïssa) com a més destacats, tot i que Paloma Manfugàs recorre el món acudint a tocar en diferents festivals internacionals en països com França, Aùstria, Itàlia o Espanya.

La seua propera actuació com a solista al capdavant del piano no és per a un gran Festival de Música, sinó que és una actuació solidària a benefici de dues associacions de Pego amb una trajectòria exemplar, Obrint Camí i Càritas. L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts 29 de juny, a les 8’30 de la vesprada, al Teatre Municipal de Pego, dins les Festes Patronals.

Amb una ajuda de 6 euros, estaràs ajudant a les persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúvia i Les Valls i a les persones amb mancances econòmiques a aconseguir una vida millor.

A més, gaudiràs d’una vetllada musical exquisida amb el concert ‘Rondo Capriccioso’ en el que Paloma Manfugàs lliscarà les seues mans per sobre del piano per a interpretar obres de Mendelssohn, Rackmaninov, Liszt i Chopin.
546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!