Milers de pegolins i pegolines escoltaren atents el missatge de Melxor, Gaspar i Baltassar

Deixant una bonica imatge de la plaça de l’Ajuntament de gom a gom. El missatge de Ses Majestats el va transmetre un emissari reial que va desvelar que els xiquets i les xiquetes de Pego “no havien sigut tan bons com Ses Majestats esperaven”. Abans del discurs reial l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego anunciava els guanyadors de la Campanya de Nadal.
Amb melodies nadalenques desfilà la gran Cavalcada de Reis pel poble de Pego. En un primer moment semblava que no es repetiria la imatge d’altres anys en la que la Plaça de l’Ajuntament s’omplia de gom a gom per a rebre el missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient. Una intuïció equivocada. Abans d’arribar ahí, però, fem una parada en el sorteig de la Campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

Els premiats i les premiades eren elegits i elegides per les mans innocents de tres xiquetes que van elegir que els dos segons premis, dotats amb 250 euros cadascun, anaren a mans de Xelo Pastor Pastor i Isabel Sendra Pons. El primer premi, dotat amb 1.000 euros per gastar als comerços associats de Pego, requeia en David Alemany Vicens.

També anunciava Ximo Bolta, vicepresident de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego el guanyador del I Concurs de Balcons Reials que aconseguia Carlos Pascual Ferrándiz.

I arribava l’hora esperada. L’hora en què la plaça bollia d’expectació davant les paraules dels Reis Mags que enguany van venir de la mà de l’emissari reial. Aquest va destacar que van arribar a Pego “amb carruatges carregats de molts regals i precedits d’un ballet de xiquetes i xiquets dels que els reis s’han quedat meravellats”. L’emissari també va indicar els guies de la cavalcada de 2012, uns joves pastorets.

Informava l’emissari reial que tots els col•legis de Pego havien passat el ‘parte’ de les bondats i no tantes dels xiquets i les xiquetes de Pego, per a ressaltar que “tots no s’heu portat tan bé com esperaven Ses Majestats Reials, així que heu de millorar”, els advertia. I incidia l’emissari reial en aquest punt, “sapigueu que heu de ser més bons i escoltar als vostres pares, a les vostres mares i als iaios, sobretot als iaios i no fer patir tant als mestres d’escola i així l’any que ve tornarem a vore-vos, sinó no tornarem”.

Per últim, els més joves esperaren amb desig el llançament de centenars de balons des del balcó de l’Ajuntament com a avanç del que tindrien de regals a casa.
401 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!