Milers de pegolins acudeixen a la Fira d’Stocks

La reforma al Mercat Municipal crea un espai polivalent que segons el regidor de comerç, Joan Carles Cambrils servirà per a dinamitzar el sector i fer altres activitats. Anna Girbes Cabrera guanya el viatge a París concedit per l’Associació de Comerciants. A les 10.00 del matí del passat dissabte el Mercat Municipal de Pego va obrir de nou les portes al públic després de la reforma realitzada per l’ajuntament mitjançant el Creama i que ha superat els 30.000 euros d’inversió. Des de primera hora del matí milers de pegolins i pegolines buscaren les millors ofertes en els 17 comerços que exposaven a la Fira.

Passades les 12 del mig dia, les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde, el popular Carmelo Ortolà, el regidor de Comerç, el nacionalista Joan Carles Cambrils i l’edil d’Agricultura, el socialista Andreu Dominguis, van visitar les instal•lacions i van procedir a la seua inauguració.


El regidor de Comerç i Creama, el nacionalista Joan Carles Cambrils va indicar que les obres responien a una adequació davant els problemes sanitaris del centre i va afegir que ara l’espai servirà per a moltes coses, ja que es tracta d’un espai polivalent que permetrà a banda de la seua utilització comercial, fer reunions, espectacles o fires.

El regidor nacionalista va recordar com va nàixer la fira d’estocs ara fa dos anys i també va avançar els diferents projectes de la regidoria per al proper any. Així mateix va destacar la polivalència del comerç a Pego i va apostar per continuar la col•laboració entre ajuntament i col•lectius per mantindre el dinamisme del sector.

Per la seua banda, l’alcalde, el popular Carmelo Ortolà, va agrair a la Regidoria de Comerç, al Creama i a l’Associació de Comerciants l’esforç per les distintes iniciatives per a dinamitzar el sector i al públic per respondre massivament a elles.

La reforma ha consistit en el canvi i millora del sòl, de les parets, instal•lació de serveis així com el canvi de les finestres i portes. Una rehabilitació necessària perquè el mercat tornara novament a tenir activitat comercial. Per ara, l’establiment romandrà obert els dijous. Un dia dedicat a la venda de fruites, verdures, carn i peix. A més, l’Associació de Comerciants podrà utilitzar també l’espai com a mercat ambulant la resta de dies de la setmana.

En l’actualitat s’està estudiant la possibilitat d’obrir el mercat municipal tots els dies. D’aquesta manera, per a esbrinar l’opinió dels ciutadans del municipi, s’ha encarregat, segons va explicar Cambrils, un estudi a l’empresa Investrategia, amb un cost de 12.000 euros, per a conèixer els hàbits i necessitats comercials tant dels comerços com del públic.

Anna Girbes Cabrera, veïna de Pego ha estat l´afortunada compradora a la que li ha tocat el sorteig del viatge a París per a dos persones durant el pont del 9 d´octubre. Premi concedit per l´Associació de Comerciants de Pego.
309 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!