Més de 700 afiliats i simpatitzant recolzen la candidatura de l´actual alcalde de Pego

Ahir a migdia es van registrar a la Seu Provincial del PP a Alacant un document amb un total de 716 signatures d´afiliats, simpatitzant i votants del Partit Popular de Pego per a reclamar i exigir que siga l´actual alcalde del municipi, Carmelo Ortolà, el candidat del PP a Pego per als comicis locals de 2007. “Davant la polèmica que s´està vivint a peu de carrer a Pego reflectida fielment pels mitjans de comunicació comarcal, per la que l´Executiva Local del Partit Popular baralla la possibilitat d´aunar els seus esforços amb el grup Iniciativa Independent per a realitzar una candidatura única per als propers comicis municipals de maig, els afiliats i simpatitzants de la formació popular local, als que no se´ns ha tingut en comptes (ni les nostres opinions ni els nostres esforços) estem decidits a fer-nos sentir i expressar públicament el nostre sentiment” Així comença el comunicat de premsa dels 716 afiliats i simpatitzants del PP que recolzen la candidatura de Carmelo Ortolà per a les properes eleccions d´enguany. L’actual alcalde de Pego, el popular Carmeló Ortolà, compta, per tant, amb un aval important per a repetir com a candidat.

Ahir una representació d´aquest grup d’afins a Ortolà, qui manté una dura pugna amb l’executiva local del seu partit, el president de la qual és Fernando Gil, va viatjar fins a Alacant i va presentar en la seu provincial del PP un total de 716 firmes d’afiliats, simpatitzants i votants del PP que reclamen que Ortolà siga novament l’alcaldable popular. L’escrit presentat en la seu del PP d’Alacant incideix en què Carmelo Ortolà ha sigut «el primer alcalde del PP en la història de Pego». D’ací, sostenen estos militants i simpatitzants, que prescindir ara d’ell suposa «posar en dubte la gestió municipal d’estos quatre anys».

Este nombrós grup de partidaris de l’actual alcalde -tem que l’actual executiva local done el pas d’integrar en una candidatura única al grup Iniciativa Independent, de l’exalcalde Carlos Pascual. El PP de Pego està totalment escindit i, d’una banda, està el sector de l’actual alcalde, que s’alinea amb les tesis campsistes, i, per un altre, el sector zaplanista de Fernando Gil i el regidor Eduardo Siscar. L’escrit avalat per les 716 firmes incideix també en què Ortolà «compleix amb les condicions exposades per la secretaria general del partit al no estar implicat en cap escàndol i no haver renunciat expressament en cap moment a encapçalar la llista del PP local».

L’escrit també abunda en què els populars tenen en l’actualitat tres regidors en la corporació pegolina. «Estes 716 firmes que ahir es presentar en la seu provincial equivalen als vots necessaris per a obtindre dos regidors de Pego. Creiem que açò ha de ser motiu d’atenció i reflexió».


391 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!