Més de 1.500 euros recaptats pels Scouts

Amb preus d’1 euros i 0’50 cèntims d’euro ha arribat a aquesta xifra el Grup Scout de Pego en la seua primera activitat per a celebrar els seus 25 anys de vida. Els diners serviran per a sufragar les despeses que ocasiona l’organització de les activitats previstes per al 2009, centrades en celebrar la data d’inici del grup. Diumenge passat es va desenvolupar a Pego el raste Scout, la primera activitat per a celebrar que aquest grup pegolí compleix 25 anys. Els resultats no van ser més satisfactoris perquè tot i el fred que va fer durant tota la jornada, Lorena Ortolà, membre de la directiva del Grup Scout afirmava que “estem supercontents perquè tot i el temps que va fer, que no va acompanyar gens, la gent va respondre superbé. Va vindre molta gent de Pego i sobretot estrangers.” I aquesta afluència de gent va donar com a resultat “1521’49 euros”, el que vol dir, segons els Scouts “que tot i que no va anar tanta gent, doncs es va comprar i és per això que estem molt agraïts a tothom.” D’altra banda, també destacava Lorena Ortolà la presència d’antics Scouts “que sabien al que venien, sabien que hi havia moltíssima feina i van estar morts de fred des de principi a fi”.

El mèrit d’haver aconseguit arribar a superar els 1500 euros és que “quasi tot valia un euro” i fins i tot hi havia coses que estaven per sota d’eixa xifra. Tot i això, confessava Lorena Ortolà que “les coses que estaven més bé estaven un poc més cares (uns tres euros) però perquè eren objectes que valien la pena.” I van ser “les dones que eixien de missa 9 de l’ermita de Sant Josep les es van endur la palma perquè van ser les primeres en apropar-se”. A això els Scouts han d’afegir que el bar que van muntar va tenir molt d’èxit, el secret el contava Lorena “vam fer bunyols i xocolata i va ser el plat triomfant”. Passades les 6 de la vesprada en tornar els objectes que havien sobrat al seu local, els Scouts es van adonar que “vam vendre la meitat del material que teníem”.

Els més de 1500 euros recaptats en aquest rastre Scouts que inaugura la temporada de celebració dels 25 anys, explicava Lorena Ortolà que els destinaran a “gastar-los per a cobrir les despeses que ocasionen la resta d’activitats organitzades.”

554 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!