Més a prop de ser aprovats els pressupostos municipals

La darrera reunió d’inversió ha resolt alguns dels assumptes que encara no estaven clars per tal de poder aprovar definitivament els pressupostos de 2006, que podrien estar enllestits en dues setmanes.

El passat dimecres per la nit l’equip de govern van tenir una reunió sobre inversions. Aquesta és una més de les assemblees que estan mantenint els distints partits del govern municipal per tal de concretar els pressupostos de 2006, que encara no s’han aprovat. El més usual és que els pressupostos per al nou exercici es presenten i s’aproven l´1 de gener de l’any entrant, en aquest cas el 2006, però a Pego encara no s’ha fet per diverses raons.

Davant les incerteses existents, l’equip de govern ha decidit posposar la data d’aprovació dels pressupostos.
El retard de l’aprovació dels pressupostos, de tota manera, no paralitza l’activitat municipal que segueix el seu ritme habitual ja que els pressupostos de l’any anterior es prorroguen i les diverses regidories segueixen atenent els serveis públics amb les despeses que siguen necessàries.

La darrera reunió que han mantingut els regidors municipals és una pas més per tal d’arribar a un acord i a una concreció major i així donar el vist-i-plau definitiu el més aviat possible als pressupostos de 2006.

Sembla que no serà fàcil arribar a la màxima certesa, ja que l´Ajuntament de Pego ha deixat d’ingressar 800.000 euros que s’havien pressupostat en 2005 per impost i taxa de construcció. Per a enguany s’estan barallant les xifres d’ingrés per construcció entre 1 milió 800 mil euros a 2 milions, el que suposaria un 25% del pressupost.

D’altra banda, l´Ajuntament de Pego té una capacitat d’endeutament d´1 milió 400.000 euros i des de l’equip de govern tenen clar que no és convenient arribar al sostre d’aquest endeutament. Una altra qüestió que s’ha d’incorporar a aquesta part és que s’han de seguir pagant 750.000 euros de capital i interessos que encara s’arrosseguen de la major part de préstecs de l’anterior equip de govern encapçalat per Carlos Pascual.

Sobre la revisió de la condemna que pesa sobre Carlos Pascual s’ha aplaçat “per normes de repartiment”. Encara no s’ha posat data i serà la segona quinzena de febrer quan es done a conèixer el dia que es reprendrà el procés.
350 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!