Més 12 organitzacions de la Marina Alta convoquen a lluitar pels serveis públics, les pensions i les persones

Dissabte, 23 de novembre, han convocat una manifestació, a les 12 del matí, a Dénia, sota el lema ‘Defensem els serveis públics, les pensions i les persones’. Eixirà des de la Plaça de l’Arxiduc Carles.
Més de 12 organitzacions de tota la Marina Alta, s’han unit en la cimera social, per a recolzar la convocatòria europea de la Confederació Europea de Sindicats, amb l’objectiu de pressionar a la Unió Europea perquè pose en marxa un Pla d’Inversions Europees que traga a la seua ciutadania de la situació econòmica en la que està encallat tot el continent.

Les organitzacions comarcals que ja s’han sumat són: Plataforma d’afectats per les Hipoteques de Dénia (PAH), Plataforma per la defensa de la llei de dependència de la Marina Alta, Plataforma per l’educació pública de la Marina Alta, Plataforma per la defensa de la sanitat pública de la Marina Alta, Comissions Obreres del País Valencià (CC.OO.), Intersindical Valenciana (IV), Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), Partit Socialista del País Valencià (PSPV), Partit Comunista del País Valencià (PCPV), Coalició Compromís, Els Verds del País Valencià i Esquerra Unida del País Valencià (EUPV). Recorden que la convocatòria està oberta a qualsevol organització que vulga participar. Totes elles han convocat una manifestació per a este dissabte, 23 de novembre, a les 12 del matí, a Dénia.

Les organitzacions convocants ressalten que s’ha aconseguit “un gran consens social i polític per a mostrar que hi ha coses que són de tots i totes: pensions, educació, sanitat, dependència, habitatge i ocupació” i d’aquí que el lema amb el que marxe la manifestació siga “Defensem els serveis públics, les pensions i les persones”. També apunten els convocants que el proper dissabte, 23 de novembre, hauria de ser un dia “de lluita comarcal” i “la manifestació hauria d’esdevenir una gran marea”, d’ahí que recomanen a la gent que se sume a la iniciativa, a vestir de verd.El recorregut serà el següent: Plaça Arxiduc Carles, carrer Patricio Ferrándiz, plaça Jorge Juan, carrer Jorge Juan, carrer Calderón, carrer temple de sant Telm, carrer Marqués de Campo, Carrer Cop i Plaça de la Constitució.

En finalitzar la mobilització es llegirà un manifest per part d’una integrant de la PAH-Dénia a les escales de l’ajuntament de la capital comarcal.

Les organitzacions convocants recorden que “Si lluitem, podem perdre, si no lluitem, estem perduts”.

488 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!