Més 10.000 fullets turístics de Pego i Les Valls repartits a Fitur

Valoració molt positiva de la presència pegolina a Fitur. A falta de conèixer com funcionen els contactes establerts durant els 3 dies dedicats als professionals del sector durant aquest any, les perspectives són de tornar en l’edició de 2009 però amb un plantejament més ampli. D’altra banda, l’èxit de l’arròs bomba de Pego va ser absolut. Passats uns dies del tancament de Fitur, ara cal analitzar els resultats palpables fins al moment: els contactes que s’han dut a terme, els fullets que s’han repartit, la presència en els mitjans de comunicació, la rebuda dels productes típics fins allí duts, entre d’altres. La regidora de turisme, la socialista Pepa Sendra, valorava aquesta primera estada de Pego a la Fira Internacional de Turisme molt positivament. Entre d’altres qüestions explicava que en els tres primers dies ha “avançat molt en contactes amb touroperadors, hotels o poblacions veïnes”.

Repetir l’experiència l’any que ve dependrà, sobretot, dels resultats que es registren al llarg de l’any. Si aquestos són de signe positiu es tornaria, però, assegurava Sendra, “canviant la manera d’estar present. Es comptaria amb les empreses i comerços de Pego” ampliant així l’oferta que presentara el municipi i les dimensions de l’estant per a atraure més.

Les xifres amb què es torna de Madrid són les de 10.000 fullets turístics informatius repartits. 5.000 entre el públic en general i empreses especialistes en el sector turístic, 5.000 més repartits al si de l’Associació de Coves d’Espanya, que difonen directament la Cova del Rull i les de l’Atzúbia però que indirectament situen Pego al centre. Així mateix la regidora de turisme descrivia “d’èxit absolut” la rebuda de l’arròs bomba de Pego.
443 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!