Medalla per a l´Agrupació Musical de Pego


Aquest cap de setmana els músics de Pego han donat el millor d’ells mateixos, tant al programa de Punt 2, “Bandàlia” com a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València on van demostrar les seues dots davant unes 800 persones.

L´Agrupació Musical de Pego va començar el dimarts passat una setmana d’infart. L’equip de gravació de “Bandàlia” es va colar a l’escola de música per veure l’activitat habitual dels mestres i alumnes d’aquesta. Amb imatges de recolzament d’espais emblemàtics del poble i l’actuació de dissabte als estudis centrals de Burjassot, el més segur és que cap al mes d’octubre puguem veure la trajectòria de l´Agrupació Musical de Pego per televisió.

A aquesta frenètica activitat, s’ha d’afegir zenit al que van arribar els 85 músics i el director de l´Agrupació Musical de Pego, diumenge passat. A les 11.30 del matí van interpretar set obres entre les que destaquen el pasdoble “Saoret de Xufa” de Jose Pascual- Vilaplana i “Villa de Pego” de José Albero Francés. Dues obres estrenades no fa massa per la mateixa agrupació. L’experiència, sens dubte positiva, ja era comentada pels intèrprets durant el descans.

Interpretar a la Sala Iturbi del Palau de la Música no és el més habitual per a una agrupació musical, explicava el president de l´Agrupació, Llorenç Seguí. És per això que l’actuació cobra més rellevància encara. El canvi d’escenari provoca un impuls al si de la banda i és viscut com una injecció d’oxigen pels músics, que han aprofitat al màxim l’experiència.

464 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!