Marina Salut comunica que està treballant per reobrir les urgències nocturnes i derivar pacients crònics a la Pedrera

Ho ha fet públic ahir a través d’un breu comunicat de premsa, paral•lelament a què la Plataforma per la defensa de la salut pública de la Marina Alta anunciara els avanços.
Hui podem llegir a la premsa comarcal impresa o digital el que ahir feia públic la Plataforma en defensa de la sanitat pública de la Marina Alta: La pròxima reobertura de les urgències nocturnes de Pedreguer, El Verger, Ondara i Gata després de 15 mesos tancades i de les constants pressions per part de la Plataforma perquè revertira la mesura.

Així, trobàvem els següents titulars:

Marina Plaza:
La pressió social força a la Conselleria a reobrir les urgències nocturnes de Pedreguer, Gata, Ondara i El Verger
El director general d’Assistència Sanitària assegura a la Plataforma que ordenarà a Marina Salut restablir el servei en els quatre municipis abans que finalitze el mes d’octubre. Els centres de salut afectats no compten amb atenció mèdica a les nits des de juliol del 2012, la qual cosa ha provocat mobilitzacions i un profund malestar veïnal.

Levante:
Sanitat obliga a Marina Salut a obrir les urgències tancades a la nit en quatre pobles
L’empresa va suprimir fa 15 mesos les guàrdies nocturnes que es prestaven en els centres de salut de Gata, Ondara, El Verger i Pedreguer

Canfali:
La Conselleria de Sanitat anuncia la reobertura de les urgències nocturnes que es tancaren en 2012
La Plataforma seguirà recollint suports per a exigir la rescissió del contracte amb Marina Salut.

A Las Províncias s’apuntava, en l’entradeta, un altre punt conflictiu darrerament, la derivació de pacients crònics a La Pedrera, que sembla que també té millora a la vista: “Representants de la conselleria asseguren a la Plataforma en Defensa de la Sanitat que es busca una solució perquè Marina Salut derive pacients a La Pedrera”

Paral•lelament a esta roda de premsa, ahir per la vesprada Marina Salut enviava un breu comunicat de premsa confirmant ambdós extrems: “Marina Salut, l’empresa que gestiona el Departament de Salut de Dénia, assegura que en estos moments està treballant conjuntament amb la Conselleria de Sanitat en un Pla de Reordenació de l’Assistència Urgent i l’Atenció Continuada de tot el Departament de Salut.

De la mateixa manera, també s’està treballant en la resolució de la derivació dels pacients crònics a l’HACLE de La Pedrera. D’esta manera, Marina Salut i la Conselleria de Sanitat, garantixen la qualitat assistencial en la Marina Alta, oferint la millor assistència, més pròxima i en el menor temps possible”.


393 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!