Marian Tamarit pren possessió de l’acta de regidora

En el darrer plenari ordinari de l’ajuntament de Pego es va completar el traspàs definitiu de l’acta de regidor de Joan Carles Cambrils a Marian Tamarit. En el plenari ordinari corresponent al mes de juliol Marian Tamarit va prendre possessió de la seua acta de regidora després de prometre el càrrec davant la constitució. Una vegada passat el tràmit Marian Tamarit va ocupar la seua cadira a la taula del plenari i l’alcalde del municipi li va donar la benvinguda i la va animar a continuar treballant.

Les primeres paraules de la nova regidora del BNV de Pego, van ser d’agraïment als membres de la corporació i al públic present per la seua benvinguda. Així mateix, Marian Tamarit va declarar que es “un honor estar sentada avui ací i vull manifestar que estic molt contenta de treballar pel meu poble”. Tamarit va continuar afirmant que “Accepte aquest càrrec com una grandíssima responsabilitat i un repte personal”. Així mateix, va agrair la tasca duta a terme per Joan Carles per al voltant de 20 anys. Finalment, Marian Tamarit es va posar a la disposició del poble.

El president local del PP, Fernando Gil, li va donar l’enhorabona a la nova regidora i li va advertir que “ací voràs moltes discussions i moltes històries, però són polítiques, res personal.” Gil va expressar, alhora que “Podem discutir, però si algun dia tens algun problema perquè alguna cosa t’ha sentat mal, pots dirigir-se a qualsevol membre del PP per a aclarir-ho”.

Per part del grup socialista, Andreu Dominguis, va declarar que “jo en este temps ja conec prou a Marian Tamarit. Se que és una bona persona i un bon element per a formar part de la política.”

Més “escuet” va ser el portaveu de Ciutadans de Pego, Pascual Garcia que va es va dirigir a Marian Tamarit per a donar-li la benvinguda i va comentar que “si hi ha algun problema, doncs ja l’anirem comentant”.

El següent punt de l’ordre del dia, corresponent a la declaració de nul•litat de ple dret de l’acord del ple de 17 de desembre de 2002 referent al conveni amb Ímpetu Agrícola, va ser aprovat per unanimitat.

496 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!