Maria Pérez Femenia mostra els seus paisatges al Centre d’Exposicions de Pego

Fins el 29 de gener, de dilluns a dissabte de 6 a 8 de la vesprada, es pot visitar la mostra d’aquesta atrevida pegolina que tot i la seua edat va decidir agafar el pinzell per evadir-se dels seus problemes de salut.
Fins el 29 de gener, els pegolins i les pegolines poden contemplar al Centre d’Exposicions de Pego un recull de l’obra pictòrica de Maria Pérez Femenia, una pegolina que en 2005 va descobrir la pintura com una manera d’evadir-se i gaudir. Actualment, Maria Pérez continua ensenyant-se tècniques de pintura, perquè sap que encara li queda molt per a aprendre.

Tot i la seua curta relació amb la pintura, aquesta és la segona exposició que realitza Maria Pérez, la primera en solitari, ja que l’anterior va ser una exposició col•lectiva. Per a ella, les exposicions són com “un hobby”.

Maria Pérez assegura que en la seua exposició es pot veure “alegria, uns quadres alegres, que agraden molt a la gent”. L’autora de l’exposició confessa que ha viatjat molt i ha estat, arrel d’estos viatges i les fotos fetes, que “ha pintat” i és el que es pot veure a la mostra.

Per la seua part, la regidora de Cultura, la independent Elvira Ciurana, recordava que el Centre d’Exposicions va acabar el 2010 i va començar el 2011 amb l’exposició d’Àlex Seguí i que la mostra de Maria Pérez és la segona del present any. Sobre Maria Pérez explicava que tot i que visca a Alfàs del Pi, “no significa que s’haja oblidat de Pego, sinó al contrari perquè cada visita és molt il•lusionant per a ella”. Elvira Ciurana qualificava la pintora d’ “atrevida” perquè “per a l’edat que té, no és una xica jove, és un exemple a seguir de què es poden fer moltes coses”.

Maria Pérez, a la pregunta de la regidora de Cultura sobre que és el que la va impulsar a pintar, explicava que tot es va originar quan va acollir en sa casa a una amiga que era pintora. Ella va ser el començament d’aquesta aventura sensitiva, a través de la pintura, de Maria Pérez, que continua aprenent d’altres mestres.

517 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!