Marc torna a estar nominat

Una setmana més els pegolins i les pegolines hauran de fer un esforç extra per a recolzar la continuïtat de Marc Pons a l’acadèmia de ball televisiva, Fama, ja que ha tornat a ser nominat, junt a la seua parella.
Tot i haver triat una cançó ben dinàmica per a ballar, Marc i Míriam, divendres passat van tornar a ser elegits una de les parelles a nominar. I és que sembla que la sort no està de la mà del pegolí que ha tornat a ser arrossegat per la seua parella a les nominacions que tindran lloc avui per a eixir de l’acadèmia de ball.

Dimecres passat la directora de Fama deia que el ballarí pegolí li havia comentat que tenia moltes ganes de lluitar per continuar a l’acadèmia, ja que no hi havia una bona relació dins la parella de ball i pensava també en els canvis, que, de moment no s’han produït.

Així mateix, Marc Pons aconseguia la màxima puntuació per la seua coreografia. Tot això, però, no li ha servit per a salvar-se aquesta vegada de les nominacions. És per això que els seus amics i amigues i també els seus familiars us demanen que marqueu SALVAR MARC AL 27450 O telefoneu al 905 447450 perquè Marc continue ballant a Fama.

355 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!