Marc Pons López torna a necessitar a Pego

Per tercera vegada el pegolí de l’acadèmia de ball televisiva tornar a estar entre les parelles nominades per a l’expulsió. Avui és pren la decisió i la família demana, de nou, l’ajuda dels pegolins i les pegolines perquè Marc continue la seua carrera e ballarí, almenys una setmana més, a Fama. Pots salvar-lo enviant un missatge de text al 27450 amb les paraules SALVAR MARC o també es pot telefonar al 905 44 74 50.
Fama, a bailar! Duu ja quatre setmanes treballant perquè el seu alumnat millore les seues tècniques de ball. Un dels seus alumnes és el pegolí Marc Pons López que d’eixes quatres setmanes, tres ha sigut nominat per a ser expulsat de l’acadèmia de ball televisiva. Les dues anteriors nominacions va estar motivades per l’actitud i el nivell de la seua anterior parella, aquesta vegada ha estat la seua pròpia evolució el que l’ha dut, de nou, a la corda fluixa.

La nit de divendres Marc, junt a Rosmi, la seua actual parella, lluitaven per salvar-se d’eixes nominacions front a unes altres dos parelles. Malauradament, no van poder convèncer el jurat. No obstant, l’opinió d’aquest no va ser destructiva o agressiva, sinó més bé d’encoratjar els dos ballarins a continuar millorant el seu ball en totes les disciplines que s’inclouen a l’acadèmia i, sobretot, i ahí va estar el toc d’atenció, posant-li més ganes, més entrega en els assajos.

Per a salvar a Marc, perquè aquest continue aprenent en aquesta privilegiada escola de ball pots enviar un missatge de text al 27450 amb les paraules SALVAR MARC o també pots telefonar al 905 44 74 50.

460 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!