Marc Giner guanya el V Obert de Tennis de Pego

Tot i sentir-se físicament molt dèbil el jove tennista pegolí va aconseguir, diumenge de vesprada, vèncer el seu rival per dos sets a un, després de més de 3 hores de partit.
“Ha estat molt dur”, així qualificava el partit de la final del V Obert de Tennis de Pego el jove tennista pegolí Marc Giner. Marc Giner arrossega problemes d’esquena des de les últimes competicions en les que ha participat, de fet l’obert de Pego és, en certa manera, un descans en la temporada que ara s’intensifica. No obstant, al principi del partit de diumenge de vesprada, el pegolí no se sentia bé físicament. Afortunadament, però, va poder recuperar-se i, tot i que semble sorprenent, guanyar per dos sets a Juan Miguel Such, el seu rival en la final de més de tres hores d’un obert ben disputat i amb un pegolí campió. 6-3/ 6-7/ 4-6 era el resultat final del partit entre José Miguel Such i Marc Giner.

L’Obert de Tennis de Pego, organitzat pel Club de Tennis Pego és, per a Marc Giner, només l’inici d’un estiu ple de campionats que el duran fora i dins de terres valencianes.

D’altra banda, aquesta vesprada hi ha reunió informativa dirigida als pares i les mares dels futurs jugadors de futbol. És a les 20:00 hores en l’oficina del Pego CF entrant pel camp de futbo Cervantes.

El proper dijous, 30 de juny, amb l’acabament del mes, finalitzen les activitats de la Piscina Coberta i amb elles es tanca la instal·lació esportiva.


549 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!