L’Orfeó de Pego regala una nadala pegolina al públic del Concert de Nadal

Ben plena estava la parròquia de la Sagrada Família diumenge de vesprada per veure actuar l’Orfeó de Pego en el seu tradicional Concert de Nadal. Dos parts amb sis peces cadascuna, van tenir com a regal l’aplaudiment entusiasta del públic present.
Diumenge de vesprada la parròquia de la Sagrada Família va acollir el tradicional Concert de Nadal que tots els anys oferix, per estes dates, l’Orfeó de Pego. Com apuntava el seu director, Pere Romà, “dóna igual el dia, l’hora o el lloc” on es faça este concert perquè la resposta del públic sempre és entusiasta. De fet, la parròquia esta ben plena de gent amb ganes d’escoltar les nadales triades enguany per este concert que inaugura l’hivern.
Van ser 12 peces les elegides de distints indrets com Mèxic, Alemanya, Paraguai, o Andalusia. Totes elles es barrejaven amb cançons tradicions de Nadal d’ací.
En la segona part, l’Orfeó va dedicar ‘Riu que somriu’ a les distintes persones que formen part de la formació i que diversos motius en estos moments no poden actuar. La nana nadalenca va ser dedicada especialment per Vicent Orihuel Ferrando que fa poc temps que va vindre al món i és fill d’una de les components de l’Orfeó de Pego.
En acabar el concert de Nadal, la resposta del públic amb els seus aplaudiments va ser tan generosa que l’Orfeó pegolí va dedicar, com a regal final una Nadala de Pego ben animada on el públic va poder interactuar i acompanyar l’Orfeó en la tornada de la cançó. Una volta conclosa l’actuació, el públic es va alçar en peu per mostrar com de content havia quedat amb el concert.
626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!