L’ONCE deixa a Pego i Pedreguer 245.000 euros

El número 48.185 va portar la sort a sis veïns que van comprar els cupons premiats amb 35.000 euros cadascun.
Dimarts parlàvem de l’ONCE perquè dissabte 17 traurà en les seues butlletes una imatge en referència al Camí Llevantí que duu a Santiago de Compostel•la. Avui parlem de l’ONCE perquè la sort o les estadístiques no entenen de supersticions i és per això que fa dos dies, dimarts i 13 per a sis persones de la comarca de la Marina Alta no va ser un dia de mals auguris, sinó ben al contrari, va ser un dia de sort. I és que cinc veïns de Pedreguer i un altre veí de Pego van comprar un dels cupons de l’ONCE que portaven un suculent premi econòmic, 35.000 per butlleta.

Així, des de dimarts 13 cinc veïns de Pedreguer poden gaudir de les festes del seu poble amb alegria afegida perquè han augmentat la seua liquiditat en 35.000 euros cadascun.

D’altra banda, un altre veí, en aquest cas del nostre poble, de Pego, també podrà afrontar el que queda de l’estiu més relaxat del que és habitual amb l’ajuda inestimable d’una important xifra econòmica amb la que no comptava en un principi. Ell o ella també va comprar un dels cupons que va resultar premiat en el sorteig diari del 13 de juliol, amb altres 35.000 euros. En total 245.000 euros que es van quedar ací, a la Marina Alta.

El número que els ha portat la sort a aquestes sis persones és el 48.185. Els venedors de tan agraciat número, Rosa Ribes, veïna de Pedreguer i el pegolí José Luis Orgiles, manifestaven ahir la seua alegria i tenien fe en què els premiats necessitaren vertaderament els diners del premi perquè cap dels dos sap qui o qui no té el cupó premiat, tot i que asseguren haver-los venut en els seus llocs habituals, i que els seus clients solen ser ciutadans amb un poder adquisitiu mig.

Des d’ací, enhorabona als premiats.
462 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!