L’obertura de l’aparcament subterrani, pendent de la instal·lació del comptador de la llum

L’alcalde de Pego espera que tot estiga enllestit abans de la Fira. Explicava al plenari ordinari que l’aparcament de l’Antic Regne de València està tancat perquè estava a l’espera d’una revisió de la instal·lació elèctrica i de l’alta de comptador. Les facilitats per part de l’empresa han estat nul·les.
Durant el torn de precs i preguntes del plenari ordinari de juny que va tenir lloc dijous, el regidor popular Javier Gascó, traslladava a l’equip de govern una qüestió que es comenta bastant o que qualsevol persona que passa per l’Avinguda d’Alacnat es pregunta i és per què l’aparcament soterrat està tancat.
L’alcalde apuntava a la idoneïtat de la pregunta i explicava que es deu a qüestions tècniques, entre d’altres, derivades de les nul·les relacions amb l’empresa. Recordava Carmelo Ortolà que “l’acabament de les obres no ha estat excempt de problemes”, entre d’altres el fet que l’empresa, en finalitzar la feina haja donat de baixa la llum d’obra i no haja deixat cap document ni plànol a la direcció facultativa. Per això ha hagut de localitzar a l’empresa dels ascensors, localitzar el contracte d’ascensors per poder posar-los en funcionament. S’han hagut de contractar dos projectes: primer una OCA per a passar una revisió a la instal·lació i, una vegada eixe projecte favorable va a demanar-se l’alta d’un comptador a Iberdrola.

Apuntava Ortolà que l’empresa deure estar agreujada perquè “la direcció facultativa se’ls ha exigit molt perquè compliren el contracte. A més, sembla ser que la Generalitat no els ha pagat res encara”. Això ha provocat que l’Ajuntament haja hagut de solventar-se eixes qüestions en solitari. L’alcalde de Pego espera que l’aparcament soterrat es puga obrir abans de la Fira.
408 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!