Línies preferencials de crèdit actives per als perjudicats per les pluges d’octubre

Subdelegació de govern ha aprovat una sèrie de línies preferencials de crèdit per a les reclamacions pels danys que van ser causats per les pluges durant l’octubre de 2007. Aquestos crèdit tenen un 2% d’interès, un any de carència i es podran tornar en 5 anys. Les ajudes es podran sol•licitar fins el 25 d’abril. Totes aquelles persones que van veure les seues propietats –del tipus que siguen- afectades per les torrencials pluges d’octubre poden accedir a les línies preferencials de crèdit que ha obert la subdelegació de govern d’Alacant. Aquestos crèdit tenen un baix interès ja que l’Institut de Crèdit Oficial participa i l’interès es queda en un 2%. Es té un any de carència per començar a tornar el crèdit i un màxim de 5 anys per tornar la totalitat de l’import al que s’accedisca.

La presentació de sol•licituds es pot presentar fins el 25 d’abril i els dubtes es poden resoldre a l’ajuntament o a la cambra agrària, com explicava el regidor d’agricultura, el socialista Andreu Dominguis.

Aquestes ajudes es demanen individualment i totes aquelles persones que les van demanar rebran una carta amb els passos que han de seguir per obtenir-les. La subdelegació de govern permet, però, que encara s’aculla gent que en el seu dia no ho va fer.


437 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!