L’IES Enric Valor de Pego obri el període d’inscripció de les proves homologades per a l’obtenció del certificat bàsic (A2) d’anglés i francés

Des del 13 i fins el 17 de gener de 2014 de 10 a 12 hores a la Secretaria del centre.
De conformitat amb allò establit en l’Ordre 20/2011, de 24 d’octubre, de la Conselleria d’Educació, per la qual es regulen les proves homologades per a l’obtenció del certificat del Nivell Bàsic d’idiomes (A2), l’IES Enric Valor de Pego obri el període d’inscripció a les esmentades proves, dels idiomes anglés i francés, del 13 al 17 de gener de 2014, ambdós inclusivament.

Per a participar en aquestes proves són requisits imprescindibles estar matriculat en aquest centre i tindre, almenys, setze anys complits en 2014.

En el termini establit, l’alumnat interessat presentarà, per duplicat, la seua sol•licitud de participació en la Secretaria del centre, de 10 a 12 hores.

El model de sol•licitud es pot obtenir en la pàgina web de l’IES Enric Valor de Pego, http://iesevalorpego.org

Més informació sobre les proves homologades d’idiomes (normativa, guia del candidat, etc.) es pot obtenir a la web de la Conselleria d’Educació, en el següent enllaç: http://www.cece.gva.es/ocd/sedev/val/idiomas.htm#hom
403 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!