L’IES Enric Valor de Pego es queda, temporalment, sense servei de cafeteria

La cantina de l’institut romandrà tancada fins que la nova empresa adjudicatària del servei de cafeteria es pose el funcionament.
El passat 26 de setembre el DOCV publicava la nova convocatòria de licitacions “per a la contractació del servici de bar-cafeteria de diversos centres docents públics de la província d’Alacant” entre els que es trobava l’IES Enric Valor de Pego. Un concurs que la Conselleria d’Educació resolia de la següent manera: “Se efectúa propuesta de adjudicación a favor de la oferta presentada por Litra Land Uni, S.L., que ha obtenido un total de 74,39 puntos (Canon 1,85 puntos, Lista de precios 59,89 puntos, Personal 1,00 punto, Inventario 4,40 puntos y Mejoras 7,25 puntos), y se ha considerado la oferta más ventajosa para la Administración.”

Aquesta decisió va mobilitzar a la comunitat educativa de l’institut perquè en l’elecció no es va comptar amb el parer del Consell Escolar. En la convocatòria del concurs tampoc es van incloure com a puntuables els mèrits per anys treballats en l’activitat referida. Aquesta última circumstància afectava directament la gent que, com Víctor Pons, són autònoms i no poden competir amb grans empreses en preus o millores.

Actualment, la cessió d’activitat de Víctor Pons, qui ha estat al capdavant de la cantina de l’IES Enric Valor de Pego ja s’ha fet efectiva. No obstant, des de la Direcció del centre educatiu s’ha informat que els propers dies no hi haurà servei de bar-cafeteria. Així, la cantina de l’institut romandrà tancada fins que la nova empresa adjudicatària del servei el pose en funcionament.
396 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!