L’IES Enric Valor de Pego enceta una campanya de donacions informàtiques

Donada la falta de renovació de l’equipament informàtic per part de Conselleria, i per atendre les múltiples necessitats del centre IES Enric Valor de Pego, el departament d’Informàtica es veu en la necessitat de demanar la donació d’equips retirats que encara funcionen a totes aquelles persones i empreses que vulguen col·laborar.
Les polítiques educatives no deixen de sorprendre’ns. Ahir el departament d’Informàtica de l’IES Enric Valor de Pego va publicar a la web del centre que havien encetat una campanya de donacions informàtiques, un fet que ens va cridar l’atenció. S’aposta per l’educació 2.0 però no es pensa en dotar pressupostàriament la renovació d’equips informàtics.

Expliquen que, «donada la falta de renovació de l’equipament informàtic per part de Conselleria», que no ha enviat al centre dotació informàtica des de 2006, i amb la previsió de poder per atendre les múltiples necessitats de l’IES Enric Valor de Pego, s’han vist en «la necessitat de demanar la donació d’equips retirats que encara funcionen a totes aquelles persones i empreses que vulguen col·laborar».

La campanya -expliquen- «té per objectiu poder reparar equips que han anat quedant-se obsolets i tenen moltes errades, però que necessitem seguir usant». I és que a l’IES Enric Valor de Pego hi ha un cicle formatiu d’informàtica que, òbviament ha de treballar amb ordinadors. Així mateix, des d’este curs, 2014/2015, també s’impartix a l’institut de Pego FP bàsica, d’administratiu i informàtica, i el problema amb què es veuran l’any que ve és que no tindran una aula habilitada per a l’alumnat de segon. Per a habilitar eixa aula necessitarien tenir entre 12 i 16 equips informàtics funcionant.

Quan la Conselleria va acceptar la petició de l’IES Enric Valor de Pego perquè s’impartiren eixes dos FP ja va advertir a la direcció que no hi hauria ampliació pressupostària per a tal efecte.

D’altra banda, apunten les fonts consultades que, quan l’institut es va traslladar al nou centre, Conselleria sí que va dotar de material informàtic aquelles aules que hauria d’utilitzar l’alumnat de segon de secundària. No obstant això, no va preveure una renovació d’equips per al cicle formatiu d’informàtica que han de treballar amb equip obsolets que tenen un alt cost de reparació. De fet, seria més barat adquirir-ne de nous que reparar els que hi ha que daten de 2006 el que suma que ja els haja caducat la garantia.

Així les coses, el departament d’Informàtica demana, a totes aquelles persones o empreses que tinguen ordinadors, de menys de 7 anys, retirats que pensen en donar-los a l’IES Enric Valor de Pego perquè el departament d’Informàtica puga reutilitzar les peces per a reparar els ordinadors que van fallant. Només cal que es posen en contacte amb el centre per telèfon, 96 640 99 60 o per correu electrònic, fp@iesevalorpego.org.
816 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!