L’estand de Pego i les Valls es prepara per a rebre el públic particular a Fitur

Durant estos dies de contacte amb els professionals del sector, l’oficina de Turisme de Pego i les Valls ja ha fet alguns contactes interessants, tot i que reconeixen que el seu fort són les persones que durant el cap de setmana visiten la fira.
Des dimecres i fins avui divendres, Fitur està pres pels professionals del sector turístic. La sensació general és que en aquesta nova edició de la Fira Internacional de Turisme comença a notar-se que el sector es recupera tímidament respecte als darrers anys. Així mateix es destaca la presència en aquesta XXXI edició, la tornada d’algunes empreses de pes en Turisme que havien decidit absentar-se en les edicions passades.

Des de l’estand de l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls la visió és lleugerament distinta i és que confessava la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor que l’ambient en aquestos dies de fira “està tranquil”. De fet, ressaltava Mayor que “esperem que per a demà i despús-demà, puga vindre tot el públic general, que és la gent que ens interessa per a promocionar-nos”.

Dimecres Las Provincias publicava que en Setmana Santa Gandia farà un bot històric en matèria de comunicacions i és que la recent línia ferroviària d’alta velocitat que enllaça Madrid amb València arribarà a la ciutat Ducal el 16 d’abril de 2011. El trajecte entre Madrid i Gandia durarà a penes 3 hores i cinc minuts i el passatger no haurà de baixar del tren en cap moment. Aquest trajecte també té prevista una parada a Cullera.

Aquest fet serà possible gràcies al model AVE Talgo 250, que permet acoblar-se a l’ample de via dels trens de rodalies que uneixen Gandia amb València a través d’un intercanviador. El model que uneix el cap-i-casal amb Madrid és l’AVE 300. Aquest fet, podria repercutir positivament en les visites a Pego i Les Valls. Ja que reduiria considerablement el temps de viatge d’un lloc a l’altre.

“La crisi ja no es nota tant, comença a recuperar-se el negoci i la gent ja està pensant en l’estiu”, és el que destacava la tècnica de Turisme de Pego i Les Valls, sobre la sensació general que es respira a Fitur, un ambient de recuperació.

Per al cap de setmana, que és quan Fitur obri les seues portes al públic general, l’estand de Pego i Les Valls que està dins l’illa gastronòmica de l’estand de la marca Costa Blanca, té previst realitzar una degustació de taronja en xocolata, a més de repartir i informar sobre la programació d’activitats que hi ha previstes durant el 2011 per a donar a conèixer els encants de la nostra zona.
274 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!