L’Escoleta infantil d’estiu ‘La Trilladora’ incorpora una nova taxa

Contempla la possibilitat d’acudir durant només un dia a l’escoleta infantil del mes de juliol per un preu de 10 euros.
S’apropen les vacances d’estiu i la planificació per a muntar les escoles d’estiu és un fet. Este aspecte va estar present durant el plenari ordinari de juny. En ell la regidora d’Educació, Alicia Siscar, va presentar una modificació de l’ordenança reguladora de la taxa de l’escoleta infantil d’estiu. Esta contempla el poder matricular, per només un dia, a un xiquet/a.
Recordava Siscar que l’any passat ja es va modificar esta taxa per a incorporar el pagament per quinzenes, ja que inicialment només es contempleva la matriculació durant tot un mes. En esta ocasió, de nou la demanda ha fet que s’afegisca el pagament diari “perquè hi ha persones que volen portar al xiquet una setmana o setmanes alternatives […] i també per un dia, que és el que s’ha modificat ací”, explicava Alicia Siscar i corroborava que, “donat a què és un servei públic l’hem de donar”.
La proposta era recolzada pel Bloc Compromís de Pego tot i que puntualitzaven que “l’escoleta infantil ha de funcionar com a escoleta no com a guarderia, però açò és en un món ideal en el que els pares tenen el seu sou i tenen la seua continuïtat en la faena, per tant, si ara, a banda de ser escoleta infantil també pot funcionar a l’abast de la gent amb contractes de treball i de torns, de jornades alternes i la disponibilitat econòmica varia, trobem que també, com a servei públic, ha d’obeir a eixa necessitat”.
L’alcalde de Pego, Enrique Moll, afegia que, “previ informe de Serveis Social també es donen beques perquè els xiquets puguen anar a l’escoleta”.
Paqui Orihuel prenia la paraula al PP per a expressar que, “està molt bé que doneu servei a totes les demandes de l’Ajuntament però que també com a governants la vostra funció és protegir la qualitat del que es faça allí, del que van a aprendre” i per això demanava que “perquè no passe res els dies que van més xiquets es previnguera i es posara una persona de reforç”. Aclaria, però, que anaven a recolzar la proposta.

A esta sol•licitud, la regidora d’Educació contestava que “a l’escoleta municipal es revisa tots els dies quants xiquets hi ha, quants dinen i els torns com s’han de fer perquè estem parlant de bebés”.
El PSPV votava a favor perquè “tot el que siga millorar el servei i donar qualitat, millor que millor”, en paraules de Raül Tamarit.

El punt s’aprovava per unanimitat.
777 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!