L’Escola d’Estiu enceta el primer dia de termini d’inscripció amb gran afluència de sol•licituds

L’escola d’estiu que enguany es durà a terme a Rosalia Bondia, entre el 2 i el 31 de juliol en horari de 9 a 13h i de forma opcional fins les 14 h, ha rebut una gran afluència de sol•licituds en el seu primer dia de matriculació. Enguany la novetat és que no hi ha un període de preinscripció, sinó que des de l’1 i fins el 12 de juny les persones que s’inscriguen seran directament matriculades. L’admissió es realitzarà per ordre de presentació de sol•licitud i del justificant de pagament dins dels termini de inscripció. Avui ha començat el període d’inscripció per a l’Escola d’Estiu 2009 i ho ha fet amb una gran afluència de pares i mares per tal de matricular els seus fills i filles. Des de hui i fins el 12 juny està obert el termini per presentar les sol•licituds de matrícula. Les persones interessades podran passar per la seu de Serveis Socials, al carrer Sant Agustí nº4, 1r pis, en horari de 10 del matí a 1 de la vesprada.

Enguany la novetat sobre aquesta qüestió és que no hi ha un període de preinscripció, sinó que de l’1 al 12 de juny es realitzarà la inscripció o matriculació de l’alumnat. Així, l’admissió dels alumnes serà per ordre de presentació de la sol•licitud i del justificant de pagament dins del termini d’inscripció. Es podran inscriure tots els xiquets i xiquetes que visquen en els municipis que formen la Mancomunitat de Serveis Socials, és a dir, Pego, l’Atzúbia-Forna, la Vall d’Alcalà i la Vall d’Ebo.

L’Escola d’Estiu enguany es realitzarà al Col•legi Públic Rosalia Bondia perquè “perquè trobem que està bé això d’anar rodant pel poble”, comentava el regidor de Serveis Socials, Àngel Sendra. La idea principal d’aquesta iniciativa municipal és “que els xiquets facen convivència i coneguen els valors, a més de fer manualitats i altres activitats” que els estimulen durant una part del període de vacances, ressaltava el regidor de l’àrea.

L’Escola d’Estiu, que enguany també durà a terme Red XXI, està prevista que es desenvolupe del 2 al 31 de juliol en horari de 9 del matí a 1 de la vesprada, amb l’opció de poder quedar-se fins les 2 amb un respectiu augment de preu. Sobre el preu el regidor de l’àrea declarava que “són uns preus que hem intentant normalitzar conforme està la vida” i demanava que “els pares també tinguen un poc de responsabilitat en posar un poc d’aportació econòmica perquè açò continue funcionant”.


450 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!