L’Escola de pares i mares de Pego arranca el 15 de maig

Amb el tema ‘La família i els estudis educatius’. L’Escola de pares i mares està organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives sota el paraigües de la Mancomunitat de Serveis Socials i està dirigida als pares i mares amb fills en edat pre-adolescent i adolescent. En ella es pretén informar, reflexionar, orientar i compartir temes i situacions relacionades amb l’educació dels fills i filles.
La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives, sota el paraigües de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i les Valls reedita, un any més, l’Escola de pares i mares, un espai d’informació, de reflexió, d’orientació per a compartir temes i situacions que tenen relació amb l’educació dels fills i filles, en la fase de la pre-adoslència i l’adolescència.

Les classes de l’Escola de pares i mares seran impartides per la tècnic a càrrec de la UPC-CA, comptant amb la col•laboració dels Servei Psicopedagògic Escolar.

El curs 2011/2012 de l’Escola de pares i mares, a la que per a assistir no cal inscripció prèvia, es durà a terme al saló d’actes de la Casa de Cultura de Pego a les 19:00h.. Les classes s’inicien el dimarts, 15 de maig amb el tema ‘La família i els estudis educatius’.

La resta de classes programades són:
– 17 de maig, ‘Com viuen l’adolescència?’
– 22 de maig, ‘La comunicació emocional a la família’
– 24 de maig, ‘Com comunicar-nos i resoldre conflictes amb els nostres fills/es’.
– 29 de maig, ‘L’adolescència i les drogues’.
– 31 de maig, ‘L’adolescència i les noves tecnologies’.
459 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!